Test av Maybellines nya mascara, och en gammal goding

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhléns och Kicks

Jag tycker att det är väldigt roligt med nya mascaror. Märken som lovar att deras nya mascara kommer ge långa, svepande, täta svarta fransar. Då måste man ju testa liksom. Så jag köper och provar. Ibland är det superbra franssvärta, och ibland är det en skitkass en. Jag har flera gånger tipsat om Lumenes vattenfasta mascara som ger jättefina fransar. Och nu har jag en till att tipsa om. The Falsies Lashlift från Maybelline.

Den här. Jag hoppades såklart att den skulle vara bra, men jag är samtidigt väldigt skeptisk för det är få som jag blir riktigt riktigt nöjd med. Men jo, den här är just det. Riktigt riktigt bra.Ungefär som känslan när jag först testade Paradise från L’Oréal. Den här från Maybelline torkar dock inte lika fort i hylsan som den från L’Oréal vilket ju är jättebra. Bra introduktionspriser lite överallt just nu. Som här – länk mascara.

Supernärbilder där man ser varenda por gör ju knappast ögonfransarna rättvisa, men här är i alla fall en sådan. Mina ögonfransar blir helt klart både längre och tjockare. Den är dessutom enkel att måla med.

Borsten har midja och gör det lätt att applicera mascaran. Den går att bygga på lager för lager. Jag själv brukar måla en gång, vidare till nästa öga, och sen tillbaka till första och sen andra igen. Jag vill inte ha ihopklibbade spindelbensfrallor, inte snyggt.

Jag ska ta en bild på lite längre avstånd också så man får en bättre uppfattning om hur den ser ut annat än i närbild.

Och så har vi då den här jag skrivit om tidigare, True Mystic Volume Waterproof från Lumene. Länk här.

Och här har ni bilder på den vattenfasta Lumene. Den sitter väldigt bra och ger fin längd. Jag har inte provat den som inte är vattenfast men jag har hört att den ska vara väldigt bra den också.

Det var mina två tips för vackrare ögon(bilder från lite längre avstånd kommer). Kram

3 reaktioner på ”Test av Maybellines nya mascara, och en gammal goding”

  1. Jag har testat lite olika, bland annat från H&M, och visst försvinner en del svinfort. Men jag tycker nog att en av de bästa är från Isadora. Länk här

  2. Vad använder du för vit kajal? Mitt försvinner efter att ha blinkat typ en gång!

  3. Tack för att du tipsar om Mascaror. Är en djungel.
    Jag köpte en ny, för mig okänd, Apolosophy från Apotek Hjärtat (kanske finns på andra ställen). Tror den hette 3 in 1. Är än så länge imponerad. Blir längre och tjockare, utan att klumpa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *