Njut av vårsolen

Hej kära ni. Vad hittar ni på idag? Jag vet att en del jobbar och kudos till er. Men ni andra, vad hittar ni på? Ute i solen och har det skönt hoppas jag. För det är ju något det är okej att göra för alla – njuta av solen alltså. Oavsett om man tillhör riskgrupper för Corona eller inte. Sen är det ju delade åsikter om vad man bör göra. Om man ska isolera sig totalt i hemme, eller om man ska försöka leva ungefär som vanligt fast med sunt förnuft. Ni vet, hosta och nysa i armveck, tvätta händerna (sånt man gör normalt sett också om man har vanligt vett) och hålla lite distans till folk.

Jag själv var ute och fikade med min kompis Cissi och hennes lilla Lykke häromdagen. Fiket hade öppet som vanligt men istället för att ha kak- och smörgåsfat uppe på disken hade man satt ner det under glas för att hålla hygien på topp. Jag tycker absolut att man ska gå ut och fika, äta, klippa sig och såna saker så att inte företagen går omkull. Om man känner att man är i en riskgrupp eller att det finns risk för att man för smitta vidare så kan man ju alltid köpa presentkort nu och sen gå dit senare. Eller ta takeaway.

Det är ju inte alla heller som är så sugna på att ge sig ut och shoppa i gallerior och annat nu. Det är dessutom många affärer som stängt pga Coronaviruset. Men nätet finns ju alltid. För trots att man kanske inte går ut på lokal så vill jag ändå vara fin och sminka mig, göra hårinpackning, maska och ha kläder som inte enbart är myspys utan nån klänning, jeans och fin topp. Så jag kommer fortsätta tipsa er 🙂
Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *