Småblommig romantisk klänning som framhäver formerna

Det här blir ett kort och koncist inlägg men jag hoppas att ni gillar såna också 🙂 Eftersom jag lovat en massa klänningar här i bloggen så kommer det en till här och nu. En småblommig söt sak från Indiska.

Jag gillar modellen på den här. Små knappar i livet och sen vidd i kjolen. Det enda jag har att klaga på modellmässigt är väl ärmarna. Har man tjocka armar sitter den tajt längst ut, i alla fall på mig. Tyget är kräppad viskos, så det är alltså ingen stretch.

Jag har som alltid storlek xl i Indiskas plagg. Priset för klänningen är 599 kr.

Jag är oftast inget större fan av småblommigt, men det finns undantag och jag gillar det här mönstret och den blå färgen är behaglig. Klänningen finns även med beige botten, men beige och jag är inte de bästa av vänner så blått it is för denna här.

Det var dagens klänning 🙂 Kram på er alla.

2 reaktioner på ”Småblommig romantisk klänning som framhäver formerna”

  1. Så fin 😍 det va den jag menade jag ville prova men är också orolig över armarna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *