Så vad tycker jag om mitt tyngdtäcke?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej mina fina. Jag hoppas att ni haft en fin helg och är peppade för en ny vecka. Här sitter vi just nu och myser framför teven. Snart börjar Anchorman 2 så jag tänkte fixa lite mozarella med tomater, olivolja och havssalt. Det är så himla gott. Lite festligt ska det ju vara när det ändå är helg fortfarande.

Jag är alltså hos Thomas som kommit hem igen. Han är på resande fot ganska ofta och då är jag emellanåt i min lägenhet. Och där har jag nu lagt mitt tyngdtäcke. Det är ju inte direkt som att jag vill flytta det mellan hemmen för det väger ju lite grann.

Jag började ha det här i huset men det är lite av en romantikdödare med ett täcke på 9 kilo (har testat 11 också). Det är inget man kryper in och ligger sked under lite spontant sådär under natten, haha. Thomas testade och fick lite panik för han vill ha lätt och fluffigt. Jag själv däremot har alltid gillat tunga täcken. Inte som det här jättetunga(de fanns inte), men såna där man hade förr.

Jag har läst så mycket om Curas tyngdtäcken och varit så nyfiken. Det är många som svär på att deras nattsömn blivit så mycket bättre och att de älskar sina tunga täcken. Och eftersom jag ofta sover väldigt dåligt och vaknar tusen gånger per natt så låter det ju definitivt som något för mig. Så jag beställde ett från Cellbes. 9 kilo. Det är deras tyngsta. Jag har provat ett på 11 kilo också, men jag känner nog att 9 kilo räcker. De säger att man ska ta cirka en tiondel av sin vikt, men en del vill ha tyngre än så, och andra lättare. Just nu verkar de bara ha 7 kilos kvar, men de lär få in igen. Länk curatäcken.

Vad tycker jag då? Jag har inte hunnit testa det så många nätter än, men jag tror att jag gillar det. Jag känner mig mer utvilad när jag vaknar i alla fall. Men jag är inte kär i det. Inte än. Men det kommer nog skulle jag tro. Eftersom jag är frusen av mig så har jag ett tunt, men ändå fluffigt täcke under det tunga. Fast egentligen borde jag nog lägga det tvärtom för tanken är ju att tyngden ska lägga sig runt kroppen och liksom krama en lite. Så jag ska sätta på ett påslakan på cura och sen lägga det tunna över. Men jag tror som sagt att jag kommer att bli väldigt förtjust i detta, och då får Thomas vänja sig vid att ligga och hålla om mig som en kåldolme så han slipper sticka in armar eller ben under det tunga 😛

Nu börjar filmen! Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *