Rosa myspys i påsk

Inlägget innehåller reklamklänkar till Cellbes

Äh, jag skulle ju ha visat dagens outfit idag redan i förra inlägget men det får bli ett till istället 🙂 För idag har varit en såndär slapp dag då vi sov länge, åt frukost i godan ro (självklart med ägg och sill för min del), tog ett bad och gjorde inpackning, och sen har jag tvättat lite, gjort nachotallrikar och lite så. Nu är det soffan och film samt datorn i knät. Imorgon får jag nog ta och aktivera mig lite mer tror jag, vi får se vad vi hittar på. Oscar har varit uppe i ottan och iväg hela dagen med kompisar så han lär nog tillbringa dagen i sängen, så det är väl i så fall om Malin vill hitta på något annars får jag göra något på egen hand.

Den här bilden är inte från just idag, men tröjan har jag på mig och myser runt i. Den är så skön. Inte som en vanlig sweatshirt med flossad insida, utan mer som tung siden typ. Så känns den på. Länk rosa tröja.

Kommer bli fin till jeans också så blir jag en redig pastellkaramell till skillnad från mitt vanliga mer eller mindre helsvarta jag. Jag får ju ett sug efter rosa varje år så det brukar bli några rosa plagg då. Finns även i blått och grönt.

Slits i sidan.

Det var det hela för ikväll, nu tillbaka till Tom Cruise och Rebecca Ferguson i Mission Impossible.

1 reaktion på ”Rosa myspys i påsk”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *