Glad påsk och min planerade outfit

Inlägget innehåller reklamklänkar till Cellbes

Glad påsk kära ni! Jag vet att det redan är påskdagen och att jag borde ha önskat glad påsk redan för någon eller några dagar sedan, men kidsen kom hit i fredags och sen har det rullat på som det ju gör när de inte är här så ofta. Allt blir liksom mer intensivt.
Men påsk nu alltså och igår åkte vi upp till mamma och pappa i Osby för att fira med dem, samt min morbror med fru och moster med man. Det var ett bra tag sedan jag träffade dem så det var kul att få krama om dem igen.

Som alltid fick vi jättegod mat hos mamma. Först fick vi svampsoppa med Karl-Johan svamp. Så himla god. Och sedan blev det kycklinggratäng med klyftpotatis, sallad och tomatsalsa. Också det jättegott. Och det toppades med påsktårta och kaffe. Sen kunde vi nästan ha rullat hem för egen hand, men vi hade lite mycket saker med oss så vi tog bilen. Det är ändå cirka 12 mil 😀

På vägen dit och hem såg det ut såhär i baksätet. Tydligen är det bättre att surfa under varsin filt…

Den här klänningen är vad jag hade planerat att ha på mig. En liksom lagom fin klänning man kan klä ner med gympaskor och göra lite finare med mer feminina skor som ballerinor.

Men när jag hämtade den i torsdags så var den tyvärr för liten. Jag tog min vanliga 50/52 men den satt inte alls bra kring mage och höfter utan smet åt och så ville jag inte ha det. Så jag får beställa en storlek större helt enkelt eftersom jag gillar den i övrigt. Så det blev en gammal klänning i svart med vita blommor istället på påskafton. Just nu är det 30% rabatt på den här klänningen dessutom. Länk jeansklänning.

Till jeansklänningen hade jag planerat att ha de här ballerinaskorna. Men icke. För om klänningen var för liten så hade jag beställt för stora skor. Bah! Jag har nämligen ett par andra ballerinor från Tamaris som jag tycker är lite för tajta i 38, så jag beställde 39. Men jag fick ner nästan två fingrar i hälen så jag får byta dem också och ta min normala storlek. För samma sak med de här som med klänningen – jag gillar dem så jag vill behålla men i rätt storlek. Länk svarta ballerinaskor.

Men jag funderar på de här också, ett par blå i mockaliknande material. Det vore ju så snyggt till jeans, samtidigt som jag ju har mycket svart och vill då ha svarta. Hmm, får kanske ta ett par av varje för de här lär jag nog ha en del i sommar. Läser man vad som är trendigt så plockar man dessutom höga modepoäng med den här skomodellen i vår och sommar. Länk blå ballerinaskor.

Jag hoppas att ni alla har en fortsatt fin påsk. Kram alla små kycklingar 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *