Prick på prick i massor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej! Tack ni som skickade omtanke häromdagen när jag inte mådde så bra. Ni är så himla fina ❤️

Jag mår bättre idag så ni vet. Så pass att jag målade läppar och naglar röda och provade en klänning jag klickat hem. En prickig en. Den är himla skön så på det sättet trivdes jag i den, men den är lite för prickig för min smak tyvärr. Så jag kommer skicka tillbaka den.

Men eftersom jag vet att det är många som gillar prickigt så tog vi några bilder först. Länk prickig klänning

Det var dagens prickiga. Ha en fin fredag vänner ❤️

6 reaktioner på ”Prick på prick i massor”

  1. Ja det är mycket nu på många sätt och ibland blir det för mycket. Hoppas allt är bra med dig goa Josefine. Kramar! ❤️❤️❤️

  2. Vad gullig du är 😊 Jag framförde berömmet till honom och han blev jätteglad. Jag är lite obekväm, men myyycket mindre när Thomas tar bilder av mig än när ngn annan gör det 😄 Hoppas du haft en fin helg och är laddad för en ny vecka. Kram

  3. Du hittar så mycket fint på Cellbes . Jag Har inte köpt något därifrån ännu. Måste kika efter något uppiggande där! Även jag är Malmöbo så någon gång kanske jag ser dig på stan! Lovar att säga Hej ! Trevlig helg!

  4. Om det är din man som tagit dessa bilder och de vi sett på sistone så har han utvecklats till en modefotograf! Du ser heller inte alls obekväm ut utan tvärtom. Kul! Ha en fin helg med din fina man och må så gott ni kan i dessa Coronatiden. Kram.

  5. Josefine kusin

    Vad fin du är! ❤️ Och skönt att höra att du mår bättre, det är nog extra mycket känslor i omlopp i dessa tider… Kramar och ha en skön helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *