Prick en månad till julafton

Godkväll mina fina. Idag är det den 24e november och alltså prick en månad kvar till julafton. Tänk, vid den här tiden (22 tiden) är julklapparna öppnade, julmaten i magen och man kanske njuter av lugnet efter stoj och stök. Jag själv kommer att fira med släkten som jag brukar. Jag tror att vi blir 18 personer om alla kommer. Men det vet jag inte. Jag vet inte heller om min mr T firar med oss, det får vi se. Men jag har börjat få julkänsla redan nu. Jag spelar julmusik på radion och jag såg precis ”En julsaga” på tv.

Igår och idag har vi varit iväg och köpt en massa julsaker. Som fejkgranslingor vi ska sätta lampor i och dekorera verandan med. Det finns färdiga grangirlanger redan, men många av dem är så fula så vi fixar till det själva. Och så har vi köpt gran. Även den i plast, men en riktigt fin en. För jag har egentligen alltid föredragit äkta granar, men nu såg vi en fin vi kommer pynta med glitter och kulor. Att klä granen och julpynta med den jag älskar ser jag så mycket fram emot. Vi bor inte tillsammans ännu, men tanken är att vi flyttar ihop när tiden är rätt 🙂

Vi var bland annat på Ekohallen och jäklar vad de har satsat på julpynt där!

Julbyar, snöglober, tomtar, lysande djur och allt man kan behöva inför julen.

Ojsan, man fick inte röra sakerna.

Den här fick man absolut inte röra. Hoppsan.

Har ni börjat julpynta än eller väntar ni? Tills när i så fall?
Nu är det dags för lite filmtajm och mys. Sov gott vänner <3

5 reaktioner på ”Prick en månad till julafton”

  1. Jag brukar alltid pynta till 1a advent och är lite allergisk mot de som pyntar långt före 😛 Ok om man jobbar el åker bort men annars – nää. Jag kommer själv pynta på fredag då jag jobbar helgen

  2. Jag vet att det har varit strul med bloggen, men jag ser inga bilder längre och varje gång jag ska gå in på bloggen får jag varnings meddelande om att det skulle vara farligt från web läsaren. Behöver jag göra nåt eller är det nåt som är vajsing fortfarande? Längtade efter bloggen när den låg nere, den enda som jag läser varje dag!

  3. Minns när jag bodde i Malmö att Ekohallen alltid hade mycket julpynt redan då. Nu verkar de ha satsat ännu mera 😊 Har börjat pynta lite men går all in denna veckan lagom till första advent.

  4. Så trevligt med alla julsaker! Just nu tycker jag att det är extra trevligt med alla ljusslingor och andra saker som lyser upp balkonger, fönster, trädgårdar och hus m.m. Vi var på Svågertorp i lördags och köpte en ny julduk, värmeljus och en 36 meters lång ljusslinga till trädgården m.m. När vi kom hem satte vi upp vår belysning utomhus och det blev jättemysigt! Nu fattas bara snön, men det är väl för mycket att hoppas på här i Skåne. 🙂

  5. Mysigt att julpynta, jag är klar med pyntet förutom lite dukar och smått, har hus och det tar tid att få upp allt. En liten adventsgran på övervåningen är klar men väntar till lucia med den stora i vardagsrummet. Mysigt att njuta av allt hela december. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *