Blanka brallor och glammig tunika för julfesten

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och Indiska

Som ni säkert märkt är affärerna fulla av härliga festkläder nu. Ja stickade tröjor och annat mysigt också, men festkläder är nog det allra roligaste att prova både privat och till bloggen. Nu är det ju dessutom många som går på julfester och annat skoj och vill klä upp sig lite extra. Är man ingen klänningsmänniska, eller bara känner för byxor så är ju skinnbrallor ett roligare alternativ än så kallade ”finbyxor” kan jag tycka. Och med skinn menar jag inte äkta skinn utan mer plast som ser ut som skinn, men utan den svettiga känslan. Helst.

Jag vet att det blir en del affiliatelänkar nu men eftersom jag inte kunnat blogga på över tre veckor tar jag liksom igen en del nu, hoppas det är okej med er.

Här har jag ett par vaxade byxor och en tunn tunika med guldbrodyr på mig. Ett par höga eller inte så höga klackar till, ett par örhängen och kanske ringar så är du klar för fest. Gärna med ett fräsigt läppstift också som lyfter det svarta.

Här korvar de sig lite kanske men mitt knep blir att vika de lite inåt om jag inte orkar lägga upp dem. Har man klack brukar det lösa sig automatiskt. Länk vaxade byxor.

Närbild på tunikan. Indiska har en sådan här svart festtunika, fast i olika varianter varje år. Jag själv har kvar en svart med svarta glitterstenar och en svart med guldpaljetter och guldtryck. Thomas tyckte dock att den här är väldigt fin så en till hade kanske inte suttit fel. Fast nä, jag får hålla i slantarna. Men den är ett tips för den funkar ju fint även på sommaren faktiskt. Länk festtunika

Storlekarna är dubbla, dvs s/m och l/xl. Det gillar jag inte för xl och l är inte samma sak. Men den funkar. Dock hade sömmarna gärna kunnat vara liiite längre ut kring mina höfter. Men den funkar som sagt. Speciellt om man har halkiga byxor.
Ja man får ha blanka eller halvblanka brallor även om man har stor rumpa. Eller liten rumpa. Eller om man är 27, 47 eller 77. Huvudsaken är att DU trivs. På riktigt.
Tunikan är tunn så ett linne under är givet.

Jag har provat andra blanka brallor också. För såna häringa funkar ju både till festtoppar och till stickade tröjor.
Hoppas ni fick lite inspiration. Kram!

14 reaktioner på ”Blanka brallor och glammig tunika för julfesten”

 1. Kul att du är tillbaka 👍🏼👍🏼👍🏼 Och du var jättefin i både tunikan o byxan 😃

 2. Å va roligt att bloggen är tillbaka👏 snygga brallor…har lagt ett par i varukorgen! Men undrar om dom är ”svettiga” att ha på sig??
  Mvh Marita

 3. Vad kul att höra Emma! 😀 Ja nu är den tillbaka, om än i en lite tillfällig form. Men inläggen kommer ju i alla fall.
  Ja tunikan är väldigt fin så jag förstår. Kolla när det är black friday om inte annat. Det brukar ju ha bra rabatter då. Dock vet jag inget om dem än men kommer länka här sen.

 4. Hmm, har märkt att en del har problem med sidan. Ska kolla det med Loopia men deras tekniker är där först på måndag igen. Ha en fin helg du också 🙂

 5. Hej Jess. Har länkat om nu. Det är fortfarande en del knas även med nya bloggen och hoppas fixa det snart. Men länken ska i alla fall funka nu. Jag har stl 52 som jag brukar ha.

 6. Som jag har saknat denna blogg!!!! Och nu är den tillbaka! Underbart!

  Underbar är också tunikan du visar, exakt min stil. Känner mig väldigt frestad på den.. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *