Presenter till männen i mitt liv

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar föCellbes, Meds, Åhléns.

Hej på er! Och god fortsättning på 2020 såklart. Jag hoppas att ni hade en fin nyårsafton vad ni än hittade på. För min del började nyårsaftonen hemma hos mamma och pappa för att sen rulla vidare med tåg ner till Malmö där barnen och Thomas hämtade upp mig.

Men innan jag visar lite nyårsbilder tänkte jag blicka tillbaka lite mot julen och julklapparna för jag vill tipsa om några saker jag gav till nära och kära som blev lite extra uppskattade. Närmare bestämt till männen i mitt liv – pappa och pojkvän. Jag tipsar ju sällan om saker till män, men ibland så. Som nu.

Pappa fick en tröja med argylemönster. En jag beställt från Cellbes, för de har ju faktiskt kläder till män också. Inte så mycket, men en del. Och en fördel är att även herrkläderna går upp i storlekarna. Från small ända upp till 8 xl. Så innan jag drog ner till Malmö igår knäppte jag av en bild på min fotoälskande far 😉 (det krävs övertalning för att få folk i min närhet att ställa upp på bild ska ni veta). Länk tröja.

Thomas fick parfym, mer bestämt Dylan Blue från Versace. En doft som passar honom superbra och som både mamma och pappa också blev superförtjusta i när vi sniffade på den på julafton. Och även Thomas son tycker att den är väldigt god. Och självklart gillar jag den på honom, och han tycker också om den trots att han är lika parfymkräsen som jag 🙂 Länk Dylan Blue Versace (kostar från 495:-), och så länk till presentasken med parfym och showergel som är på rea på Åhlens. Länk rea Versace.

Tro det eller ej, men Thomas fick även såna här sexiga saker-stödstrumpor för män. Samma som för kvinnor egentligen. Men då han har ett jobb som innebär mycket stå och gå så tänkte jag att ett par stödstrumpor kan vara bra för att avlasta benen. Något jag själv skulle köpt men aldrig kom mig för när jag arbetade i butik. Jag har dock hört mycket bra om stödstrumpor för de som har icke-stillasittande jobb. Och så finns det ju såna man har när man flyger och sitter mycket. Thomas flyger men står mycket så nu ska han få testa knästrumpor.
Länk till stödstrumpor.

9 reaktioner på ”Presenter till männen i mitt liv”

 1. Förutom att det kanske är liiite komiskt med stödstrumporna 😉 så är det egentligen inget att skoja om, för det ÄR verkligen bra och gör underverk för min del de dagar jag står och går mycket, det gäller ju bara att komma ihåg att dra på sig de rackarna. 😀

  Och nej, pappsen såg väl inte helt överlycklig ut över att vara med på bild kanske. Men tröjan blev han säkert glad för iaf!!! 👍

 2. Hej! Usch, din stackare. Jag vet verkligen hur det känns. Jag testade lite olika krämer men den som funkade bäst var en från Medik8. Den är ganska dyr men väldigt bra: https://track.adtraction.com/t/t?a=1113974694&as=1073004875&t=2&tk=1&url=https://www.hudoteket.se/sv/artiklar/medik8-ultimate-recovery-advanced-skin-repair.html

  Jag testade också en billigare från Eucerin: https://track.adtraction.com/t/t?a=1182172822&as=1073004875&t=2&tk=1&url=https://www.apoteket.se/produkt/eucerin-aquaphor-45-ml-45-ml-ask-781983/

  Och nu senast när jag fick problem så tog jag faktiskt lite kortisonkräm även om det står att man inte ska ha den nära ögonen. Men jag frågade min läkare när jag ändå var där i ett annat ärende och han sa att det är ok att dutta lite ett par dagar.
  Hoppas att något av mina tips hjälper dig.

 3. Hjälp! När du blev så där supertorr runt ögonen, vad var det som funkade till slut? Har fått liknande torrhet och inget tycks funka :/

 4. Om jag inte tyckte att en blogg var trevlig eller rolig att läsa längre, så skulle jag bara sluta läsa den. Onödigt att tala om det utan att ge en samtidig förklaring iallafall. ☹️
  Tur att du har så många andra som älskar din blogg! Jag gillar den precis som den är, och vill att du ska skriva precis vad DU vill.
  Kram ♥️

 5. Vad tråkigt att höra, är det något speciellt? För att jag inte varit på så många provrundor, eller få event och grejor?

 6. Roligt inlägg – vilka fina presenter!
  Och vad bra att du påminner om stödstrumpor! Jag har haft en liten blodpropp i underbenet och har alltid stödstrumpor när jag flyger eller sitter still länge (tex långa tågresor).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *