Påfågelskjorta och jakten på jeans

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Nu börjar det bli dags för långärmat och man kan ana strumpbyxor bakom knuten. Hösten är här nu och med den höstmodet. Lite mustigare färger, stickat och jeans är det jag är sugen på. För fy fasen vad jag har svårt med jeans. jag har otroligt många par, men inga sitter riktigt rätt på min kropp för om de ska passa över låren blir de för stora i midjan och kasar ner på röva med värsta gällivarehänget efter ett tag. Så jeans ska jag leta vidare efter (och sälja av de gamla för de är snygga men de funkar inte på min kropp bara).

Jeansen jag har på bilderna här sitter bra, men jag hittar inga liknande längre. Jag vill ha stretch, men inte mycket i midjan.Tyvärr är det ju ett helsike att hitta jeans att prova i butik om man drar större storlekar. De på bilden är från Lindex men där verkar man gå bet numera om man vill prova över storlek 46. För de HAR större, men bara på nätet numera. Jag frågade en säljare i en Lindexbutik häromdagen för jag såg två par jag ville prova och på lappen stod det stl 34-54 tror jag det var. Men nope, de större fanns inte i butik. Jag blev så himla besviken att Lindex verkar köra på samma som många andra företag numera.

Min påfågelskjorta kommer också från nätet och finns HÄR.
Jag gillar färgerna och mönstret och silverdetaljerna.
Och de blå knapparna!

jakten på jeans fortsätter, jag tror att nästa anhalt får bli att prova på Zizzi. Eller har ni andra bra förslag på jeans i större storlekar som går att prova i butik. Och inte sådär mjuka a la jeggings, utan mer jeans-jeans liksom. Fast med stretch om ni är med på vad jag menar.

6 reaktioner på ”Påfågelskjorta och jakten på jeans”

  1. Hej, har följt dig under de senaste två åren och tycker om att du blandar mode med mående. Har du testat Freequent Shantal. Jag drar mindre storlek än du men de finns upp till xxl som nog skulle fungera för dig.

  2. Levis plus jeans är de enda som passar mig. Finns på zalando bland annat. Samma skit i levis-butikerna. De får inte ha dom i butiken

  3. Jag hade ett par från BonPrix ett tag som satt bra, och de glipade INTE i svanken vilket jag brukar ha problem med #jättepempa. Nu är de ju från nätet men tänkte att jag måste tipsa om det. Märket var nog deras John Baner/Bauer och kostade då typ 149 kr. Har idag Zizzi men tycker de är för snäva i benen men midjan är stor..

  4. Håller med om att det är supersvårt att hitta jeans. Har ett ben som är tjockare/svullnare än det andra vilket gör att om vaden/knät ska få plats i byxbenet så måste jag gå upp i storlek och då blir ju midjan gigantisk.
    Har hittat snygga på Cubus, deras Tinas treggings går upp till XXL och har dessutom mycket stretch i sig…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *