En vanlig men bra helg

Hej mina fina. Har ni haft en bra helg? För min del har jag haft en mysig lördag och en småslö söndag. I lördags kom nämligen min vän Rebecca förbi med sin söta lilla Ottilia. Så härligt att träffa dem båda, för faktum är att jag inte träffat många vänner överhuvudtaget sen coronaskiten satte igång. Folk har inte velat hälsa på och jag har själv inte åkt iväg mycket mer än att hälsa på mamma och pappa några gånger. Men igår så fick vi alltså finbesök 💗

Lite bekymrad min men hon är så snäll den där tösen.
En blivande influencer? Hon hade koll och försökte sätta på sig dem själv. Kanske inte helt enkelt när man är tio månader så jag hjälpte till lite.
Man kanske inte tror det av bilden här att döma, men de här två hängde så fick jag och Rebecca lite tid att sitta och prata. Thomas är så himla förtjust i barn (han har ju två egna dessutom).

På kvällen hörde vi musik från något grannhus och det lät som ett band som spelade så vi passade på att ta en promenad för att se vart det kom ifrån. Musiken hördes tydligt så jag och Thomas tog oss en liten dans på trottoaren, dock har jag ingen bild på detta 😉 Men däremot på skylten en annan granne har satt upp…

Självklart stannade vi och pussades. Är det pusshållplats så är det liksom.

Idag har vi gjort en del saker på ”att göra-listan” och det är ju så skönt när man kan bocka av saker från såna. Sen har vi mest bara slöat, beställt pizza och tittade på ”Skånska mord” med Ernst Hugo Järegård. Den mannen alltså…så väldigt bra skådis och så jävla obehaglig att det kryper i skinnet på en. De där filmerna om de skånska morden må vara gamla nu, men jag tycker ändå att de håller. Det behövs ingen läskig musik (det finns ingen alls), inga specialeffekter eller sådant modäärnt datortrix – det räckte med bra skådisar plus att man vet att historierna byggde på verklige händelser. Hu!

Ja det var min oglammiga, vanliga och mysiga helg. Jag vet att en del läsare saknar livet jag levde i Stockholm med utgång, drinkar, restaurangbesök, events, pressmöten och goodiebags. Men det var då. Nu har mitt liv tagit en annan riktning med man (nej vi är inte gifta men han är ju en man), två bonusbarn, hus, trädgård, grodor och salamandrar. Jag hoppas att ni vill fortsätta följa mig. Tanken är att när jag flyttat in på riktigt (om cirka en månad) blir det att jag (mer än nu för jag gör det redan) sätter min prägel på inredningen och visar den. Så jag utökar mode och skönhet med inredning har jag tänkt. Och jag tänker ju åka upp till Stockholm också för jag saknar såklart vännerna där.

Det var det för idag. Imorgon blir det läkarbesök och andra ärenden så nu ska denna här strax krypa till säng.
Kram på er ❤️

12 reaktioner på ”En vanlig men bra helg”

 1. Hej! Självklart ska jag fortsätta följa din blogg precis som jagvgjort i många år. Det är mixen av vardagstips och djupare tankar som är grejen! Uppskattar också att den är så välskriven och välformulerad.
  Och stort grattis till dig och Thomas!

 2. Jag saknar inte alls blogginlägg om drinkar och utgång. Din blogg är helt perfekt som den är! Det är dina välskrivna tankar och reflektioner om stort och smått i livet som är det intressanta!

  Ps. Jag bor i Sthlm och tycker det är så skönt att slippa stockholmsinlägg och istället få läsa om ditt mysiga liv i Malmö (har bott där och älskar staden❤️)

 3. Så trevlig blogg som jag följt lääänge. Underbar att se att det blev rätt i slutänden saknar inget i bloggen men så klart kul o se inredning. Har köpt en del plagg du visat så bra o se på andra hur de sitter. Många kramar❤

 4. Anna Svensson Crona

  Och alltså är härligt att följa din blogg för den visar ett liv som det kan se ut. Och så härligt med ditt liv ihop med Thomas.
  Kram

 5. Anna Svensson Crona

  Och alltså är härligt att följa din blogg för den visar ett liv som det kan se ut. Och så härligt med ditt liv ihop med Thomas
  Kram

 6. Anna Svensson Crona

  Alltså jag har en kompis som bor i Bunkeflostrand och han ställer till med de mest otroliga fester eller events hemma ibland bara för att han känner för det. bor ni nära honom så kan det mycket väl ha varit i hans trädgård det kom musik ifrån. men det vet jag ju inte bara en vild gissning.

 7. Fint inlägg! Roligt att du hittat hem efter många år som singel med singelliv. Du har nog fått en riktig fullträff med Thomas som verkar så genuint sympatisk, glad och trevlig och har ett vackert hus. Det är bara att önska er ett varmt lycka till och viktigt, var rädda om varandra!

 8. Hej Louise! Älskar att läsa om din vardag. Du verkar må så mycket bättre nu än du gjorde när du bodde i Stockholm. Du förtjänar en härlig vardag, helt enkelt! Kram Tina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *