På hoj rakt ut i grönskan

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Hej på er. Jag hoppas att ni alla har en skön lördag. Jag ska snart dra på mig bikinin och gå ut i trädgården till Thomas. Det blir säkert lite fix ute men min huvudtanke är att sitta i en solstol ett par timmar och bara njuta. Sen kanske jag ger mig iväg till Emporia en sväng, jag vet inte riktigt för de stänger ju alla butiker så mycket tidigare nu när Corona härjar, och jag vill ju hellre vara ute än att gå runt i en galleria när solen skiner. Så..hmm..valet och kvalet där. Vi får se vad jag hinner. För jag har en del att fixa med inne också.

Jag har ju inte skrivit så mycket på några dagar nu men det är för att vi fortfarande röjer rundor överallt här. Som i torsdags kväll, då gav vi oss på en bigass häck (inte min) som vetter ut mot gatan och som behövdes klippas ner på utsidan. Så bort med stängsel, fram med häcksaxar, räfsor, kvastar och sekatörer. Jag hade duschat och därefter bara dragit på en klänning, fleecetröja och keps. Jag kände mig inte vidare vacker om vi säger så. Och sjääälvklart kom det förbi tusen grannar och pratade med oss. Såna jag inte pratat med förut och där jag kanske hade velat känna mig ett par snäpp snyggare första gången jag hälsade. Typiskt 😛

Igår däremot gick jag loss med läppstiftet, nagellacket och annat smink. Lockade håret och drog på en ny klänning. Och så hoppade vi upp på cyklarna. Rakt ut i skogen. Thomas cyklade före och in på smala stigar skulle vi. Vackert så man svimmar nästan, men inte helt enkelt att cykla när man har en cykel med svängradie som ett slagskepp.

Att hoja runt i kort klänning är kanske inte att rekommendera om man inte är villig att råka visa trosorna. Men va f-n. Jag ville ju ha den nya, och kanske passa på att ta nån bild att visa er. Och folk tål väl lite ofrivillig trosvisning om det är så 😛

Jag har visat klänningen förut, fast då i Lindex provhytt. Nu är den min och jag kan visa vart jag vill. Som i skogen. Klänningen är vit och marinblå med guldknappar på fickorna och axlarna. Jag har xxl i den här. Just nu har Lindex dessutom 25% rabatt så passa på. Gäller tom söndag. Länk klänning.

Sen bytte vi cyklar. Jag har cyklat på den här förut och den är riktigt bekväm faktiskt. Det är min också, om än vinglig i styret så jag råkade kanske, eventuellt vingla ut i nån buske nån gång. Kanske.

Ja ni ser ju att det inte direkt var en bred autostrada vi cyklade in på…
Jag tog av jackan ett tag. Sen började myggen kalasa lite på mig så jag tyckte att det kunde nog vara bra med jacka på i alla fall.

Men ljuset var superfint och det gröna så grönt att det nästan slår över i neongrönt. En härlig cykeltur som vi fortsatte ner mot havet, fast först stack vi hem så jag kunde dra på jeans istället så jag inte körde med trosvisning när vi cyklade förbi grannarna 😉

Nu har det hunnit bli mer mulet så jag skippar nog bikinin och drar till Emporia trots allt. Jag tänkte kolla in några saker jag sett på Lindex nu när de har 25% rabatt…Länk till Lindex.
Och 25% har även Indiska så jag tror det blir provning där också. Eller bara där snarare för man får ju inte testa på Lindex (inte på Emporia iaf).
❤️❤️ Ha en fin eftermiddag nu. Kram! ❤️❤️

2 reaktioner på ”På hoj rakt ut i grönskan”

  1. Så härliga sommarbilder! Verkligen fin miljö ni har omkring er och din klänning och jeansjacka är jättefina!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *