Osbybilder och midsommarfunderingar

Hej vänner. Nu är det redan onsdag, jäklar vad veckan rusat iväg alltså. Jag tycker att det bara var någon dag sen det var lördag då Thomas drog till N.Y och jag tog tåget till mamma och pappa i Osby.

Jag ser lite ut som Tragiske Ture här, men jag satt faktiskt och njöt av terassen och den lyxiga frukosten (jordnötsmacka och powerking) innan jag sminkade och fixade till mig och gav mig bort mot bussen.

När jag skulle traska iväg bort till busshållplatsen var jag lite stressad, men hade ändå hyfsat med tid. Men det tar ju sin tid när jag ska gå någonstans med mina artrosknän. Så när två killar (man och son i typ 55 och 30 årsåldern kanske) stannade när jag precis gått ut och över gatan, för att fråga efter vägen. Ja då förklarade jag (dock var jag inte hundra på vägen så jag kan eventuellt ha skickat dem åt he-vete typ) och passa även på att fräckt nog fråga om jag fick lifta med dem bort till bussen då det låg på vägen. Och det fick jag, haha.

Sen var det buss och byte till tåg och mot Osby det bar.

Jag har lagt ut en liten film på Instagram när jag öppnar en cava pappa köpt. Jäklar vad korken flög iväg! Det blev grillat och sen i söndags fick jag matjesill och nypotatis. Så himla gott det är!
I söndags kväll gick jag ner till ”mitt” ställe nere vid sjön som ligger rakt nedanför mammas och pappas hus. Dit har jag dragits sen jag var liten och vi badade och lekte med gummibåtar. Vi = alla ungar i kvarteret.
Jag tycker att det är så otroligt skönt att sitta där och fundera, helst sådär på kvällen vid halv åtta, niotiden då det inte är andra människor där.
Det blev väl en 45 minuter därute på bryggan.
Att det kallas ”Eksäter” är helt enkelt för att det finns många ekar på grönområdet där.

Det blev en lugn helg med bara mamma och pappa. Sen åkte jag hem igen i måndags. Och nu har klockan alltså hunnit så över till onsdag och i eftermiddag kommer Oscar och Malin (Thomas barn för er som kanske missat det) och är här till lördag då vi lämnar dem kl 17. Sen kommer de igen på midsommarafton, dvs den 25e. Vad som händer då vete fasen alltså, vi har inte bestämt något men något ska det väl bli. Klänning har jag fixat i alla fall. Det blir antingen den vita från Indiska, eller en vit jag beställt från Bonprix. Jag visar såklart när den kommer. Vad ska ni själva hitta på i midsommar?

Ha en finfin dag nu alla ❤️

2 reaktioner på ”Osbybilder och midsommarfunderingar”

  1. Kan inte låta bli att bli lite ledsen. Jag är den du var förut som saknar sällskap och sammanhang på högtider. Nu är du som alla andra som bara förutsätter att folk har sådana firanden för sig på midsommar och annat. Jag menar det inte som kritik eller nedlåtande, men jag skulle gärna vilja ha en tanke om hur du tänker nu gentemot förr? All lycka till dig, det menar jag verkligen. Min ledsamhet är min, och den ska aldrig överskugga din glädje. Tack för fina skriverier. Du känns som en digital kompis 😎

  2. Åh vilka härliga bilder ! visst är det mysigt att bara sitta vid vattnet. Jag har en fundering om storlekar på kläder från Bonprix, har inte beställt därifrån ännu och undrar hur storlekarna är (stora eller små jämfört med cellbes ?
    ha en mysig kväll 🌸
    Susanne B

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *