Jag har köpt brudklänning

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Det ni! Det var väl en rubrik som heter duga? Ska jag gifta mig? Näää, det ska jag absolut inte 😄 Men jag har köpt en klänning man KAN gifta sig i (det kan man väl i shorts om det skulle vara så men ni fattar). Det beror ju lite på vilken sorts bröllop man vill ha, men den här vita klänningen på ett inte så traditionellt, kanske lite mer bohemiskt bröllop kanske?

Men jag har alltså inte köpt den med bröllop i åtanke utan med midsommarafton i sikte 🙂 En romantisk klänning jag fastnade för direkt när jag provade den. Tanken var dock en annan – en blåvitrandig söt sak. Men jag föll inte så mycket för den som jag trodde jag skulle göra när jag provade den. Men det gjorde jag för den här vita. Men den blåvita är också så fin. Fasen också alltså! Jag ska visa den andra sen också. Båda är dock för dyra för mig för att behålla. Indiska har ganska många dyra klänningar just nu och självklart är det dem jag fastnat mest för. Typiskt!

Men jag kollade en liveshopping på Indiskas hemsida med Ebba von Sydow Kleberg och då fick man 20%. Så det kan löna sig att kika på såna. Jag har sett att de snart ska ha en till liveshopping med Montazamisystrarna, kanske man får rabatt då också? Jag har ingen aning faktiskt.
Länk Indiska.

Här är klänningen. Den romantiska vita med tyngd i fallet. Länk klänning här.

De här plastsandalerna var inte meningen att ha med på bild, men jag glömde ta av dem. Jag älskar att gå barfota i gräset men i vår trädgård har ett duvpar bestämt sig för att flytta in. De går här och betar varje dag och är inte alls rädda för oss. De är himla gulliga och så, men helvete vad de skiter! Gräsmassan är full av duvbajs som man lätt trampar i, därav sandaler på tassarna.

Underklänningen har hamnat lite på sniskan men det går ju att rätta till.


Här ser ni tyget på nära håll. En beige eller rosa bh, samt trosor i samma nyans är ju att föredra framför svarta, men jag hade ingen lust att springa upp och svida om undertill. Men ni får låtsas 🙂
Jag har xl på mig och är 166 hög och längden blir såhär på mig.

Indiska brukar alltid ha bra belysning men här har nog lamporna börjar bli gamla för det blir väldigt gult när jag fotar tyvärr.

Om ni som jag gillar romantiska klänningar på midsommar (och resten av sommaren) så håll utkik för jag har spanat in ett helt gäng.

Ha en finfin lördag vänner. Puss o kram! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *