Nu vill jag klä upp mig!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes 

Hej på er. Idag har det varit helt ljuvligt väder i Malmö så jag, Thomas och barnen åkte till Klagshamn för att bada. Som det baddjur jag är stannade jag kvar med Oscar i vattnet när Thomas och lilltjejen gick upp. Jag älskar att ligga i solen, men bara en stund för när jag blir varm så måste jag svalka mig pronto. Antingen genom att bada, eller som jag är i trädgården – med vattenslangen.

Så idag har min klädsel bestått av bikini och solklänning vilket är ungefär vad jag har på mig för det mesta, förutom midsommarafton. Det blir ju liksom inga tillfällen att klä upp sig nu när corona härjar runt och man ska hålla avstånd och helst hålla sig hemma. Jag börjar verkligen längta efter att gå ut och ta ett glas vin, och/eller äta middag någon annanstans än hemma eller på typ Burger King. Jag vill gå på vuxenställe och ha på mig en fin klänning.

Den här hade jag gärna luftat ute på lokal (alltså på restaurang eller så). Den är stretchig och skön och jag tycker att passformen är fin. Länk blommig klänning.

Klänningen verkar dock bara finnas kvar i de större storlekarna. Själv har jag 50/52 i min.

Om ni bara visste hur obekväm jag känner mig när jag blir fotograferad, och hur jag därför inte kan vara seriös några längre stunder. Jag skrattar, pratar, viftar med händerna och har mig så att många bilder blir skit, haha. Selfies är så mycket enklare. Klick, klick , klick så är det klart. Max tre bilder tar jag på varje plagg jag testar. Med Thomas som fotograf blir det en annan sak, och då är jag ändå mer bekväm med honom bakom kameran än med de flesta andra 😛

Här har ni klänningen på produktbilden. Den är mönstrad men inte så att man blir yr eller illamående som jag blir av en del mönster.

Nu ni, nu är det dags för sängen här. Jag har nyss duschat bort havssaltet från hår och kropp och ska krypa ner så fort jag skrivit klart det här. Dels för att jag är trött som ett jehu, men också för att jag ska upp och iväg till tandläkaren imorgon. Igen. En helsikes rotfyllning kvar sen är de två problematiska gaddarna klara. Jag ser icke fram emot att gå dit imorgon, men desto mer att åka därifrån.

Sov gott nu vänner. Kram från mig

11 reaktioner på ”Nu vill jag klä upp mig!”

  1. Haha, den svävar 😜 Nej men Thomas hissar upp den vid gräsklippning och nån gång har den svävat kvar några dagar 😄 Tack så mycket för komplimangen 😘

  2. Vad här hänt med bänken/bordet runt trädet bakom dig?! 😅 Sånt ser jag! 🙈 Och dig i klänningen såklart, jättefin! 😍

  3. Kände likadant och hittade en restaurang med uteservering där det var jättegott om plats! Då kändes det helt ok att äta på restaurang även det är trista tider.

  4. Jättefin klänning, du är så fin i den. Synd att den är slutsåld i många storlekar.

  5. Jättesöt klänning! Bilderna Thomas tar på dig blir så bra! Bra att du vänjer dig vid honom som fotograf för då kommer känslan av obekvämhet att försvinna så småningom, det är jag säker på. Ha en fortsatt härlig sommar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *