När man mår som ett utskitet plommon

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er mina fina. Jag hoppas ni haft en bra fredag? För egen del har den varit skit faktiskt. Skit pga migrän som inte vill ge med sig. Om det nu är migrän eller om det är spänningshuvudvärk vet jag inte då jag inte fått det utrett. Men ont i huvudet har jag haft i flera dagar och idag peakade den då jag vaknade vid kvart i sju av att huvudet smällde. Jag kletade in tinningar, käkar, panna, ögonbryn…ja det mesta av ansiktet, med tigerbalsam. Ögonen rann och näsan rann innan jag hann in till sängen och blunda igen, men det är så skönt med det där i ansiktet när det gör ont. Och så svalde jag några värktabletter.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CellbesInlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CellbesDet kändes som om blixten gick rakt in i hjärnan här.

Tyvärr har jag inte värken försvunnit utan tvärtom hållit i sig och blivit ännu värre under dagen och kvällen så jag har kört spikmatta, fler tabletter, mer tigerbalsam, handduk över ögonen, koffeindryck. Allt vad jag brukar ta till vid huvudvärk och som hjälpar ibland. Men nope.

Så det jag gjort idag (tvättat, städat, bytt i sängarna, sorterat och plockat) har jag fått göra i omgångar. För även om det vore skönt att ligga ner hela dagen så har jag inte haft varken ro eller lust med det. Thomas är iväg till New York och på söndag kommer kidsen så det finns att göra. Men jag unnade mig i alla fall en pizza ikväll för jag hade ungefär noll lust att laga mat.

Nu ska jag strax dra på ett nytt nattlinne och krypa ner i den renbäddade sängen så hoppas jag att jag är pigg imorgon för jag tänkte fota lite till bloggen och Instagram då. Idag (och inte igår heller) har det varit läge för det när jag känt mig som ett utskitet plommon. Men sängen nu och så tar vi nya tag imorgon mina vänner.

Förresten, om ni är nyfikna på mitt nya nattlinne så är det en nattskjorta från Cellbes som jag köpte för ett tag sen. Mjuk, skön och på rea dessutom så passa på om ni som jag är en sucker för fina nattkläder.

Stor kram till er! ❤️

Jag tänkte tagit bild på mig själv i den här men nej, jag ser inte frisk ut idag så jag väntar tills jag inte ser ut som en del av en zombieapokalyps längre 😛 Länk till nattskjortan här.

4 reaktioner på ”När man mår som ett utskitet plommon”

  1. Får också migrän ibland och tar då receptfria Sumatriptan. Två tabletter kostar 14 kronor på Apotekets webbsida, värt att testa kanske. Hoppas du får hjälp, det är inte kul när det slår till.

  2. Usch låter inget vidare. Har du varit hos läkare? Tänker att det finns bra receptbelagda läkemedel?
    Hoppas du sov gott.

  3. Stackare migrän. Vill tipsa om botox, jag vet att det kan vara kontroversiellt…. Men det bästa jag gjort för att skippa migrän, har nu sluppit detta under 5-år och kommer aldrig sluta med botox behandlingen mot migrän.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *