Några fynd från citronmarknaden och Primark

Jag köpte ju lite saker när vi var i Spanien, dels på Citronmarknaden och dels på La Zenia Boulevard som är den stora utomhusgallerian. På den senare handlade jag på Primark. Det finns ju massor av affärer men när det dels var jättevarmt och dels en sur 9åring som bara gillar affärer när det handlas till henne, ja då blev det inte mycket till tittande mer än snabbt i skyltfönster. Men jag är nöjd att jag i alla fall fick gå en stund för mig själv på Primark och leta pyjamasar.

Jag ångrar dock lite att jag inte köpte en såndär oversize mjukiströja att ha hemma i soffan i vinter. Men med 38 grader kändes det så långt bort liksom. Jag får väl skicka bud med Stina som ska ner i september ( vi bor dock inte så nära varann längre på hemmaplan) eller så kommer jag väl till London nån gång tänker jag. Hur som haver så blev det i alla fall tre pyjamasar, ett par pyjamasshorts (grå, men som jag glömt fota) och ett par sandaler.

Here we go. En Barbiepyjamas, en Musse Pigg och en som är så mjuk som en babyfilt ni vet.

Jag älskar att Primark har pyjamasar och kläder med Disney, superhjältar, Barbie och liknande för vuxna. Jag älskade Barbie när jag växte upp och jag kommer absolut att se nya Barbiefilmen med Margot Robbie, Ryan Gosling, Will Ferrell med flera. Så givet att det blev en Barbiepyjamas.

Och en Musse Pigg. Jag såg att jag fick tag i fel tshirt till(de ska ligga ihoppackade men här hade överdelen slitit sig) för det ska vara en randig, men jag tycker att den vita är finare så det blev så bra ändå.

Och ett par matchande badtofflor är ju inte fel, haha 🙂 Och ja, mina bonusbarn skakar på huvudet åt mig men jag tror samtidigt att de tycker att det är lite kul med en vuxen som inte är så himla vuxen…

Den här är så mjuuuuk. Trots att jag älskar pyjamasar så sover jag oftast i bara trosor eller nada, men sen när man ska upp på morgonen eller innan man lägger sig är ju pyjamas så gött. Och på vintern är jag iofs frusen så då börjar jag natten med pyjamas, två täcken och vetekudde. Två timmar senare är det ett täcke och trosor…

Det blev en trepack med behåar också. Såna utan bygel. De skulle kanske kunna vara lite större runtom (tog 85) men det fanns inte och en bh töjer ju ofta sig dessutom. Så om jag tycker det blir lite för tajt får jag väl ta en bh-förlängare. Priset för alla tre var ca 180 kronor.

Eftersom jag har artros och lipödem har jag så otroligt tunga och onda ben och knän att jag nästan alltid går i gympaskor. Det är så himla tråkigt, speciellt som jag älskar fina skor och har massor som jag inte kan använda. Så när jag såg dessa mjuka sandaler med blingbling så slog jag till. 200 kronor kostade de.

Jag vet inte om jag tog de snyggaste men jag provade typ tre par och familjen stod och väntade en bit bort så jag tog de här där killen hade varit och hämtat min storlek. Jag hade gärna testat lite fler annars och kanske haffat mig ett par till i en annan färg. Men jag är glad att det blev ett par i alla fall. Och det var en strid ström av köpare och många svenskor. En dam bredvid hade varit där flera gånger och köpt flera par. Jag antar att de hade lägenhet. Hon var i alla fall väldigt nöjd. Nu ska jag ta och inviga dessa i veckan. Det är ju en bit kvar av sommaren 🙂

Kram! ❤️

5 reaktioner på ”Några fynd från citronmarknaden och Primark”

  1. Ja visst är det smart 😄 Inte speciellt dyrt heller med typ 50-70 kr för en trepack. Brukar finnas med både två och tre hyskor.

  2. Åh vad smart med bh-förlängare! Det har jag helt missat. Har ofta problem att hitta tillräckligt stort omfång.

  3. Hej

    För en tid sedan skrev du att du sålde kläder via Sellpy. Det skulle vara intressant att få höra dina upplevelser av hur det har fungerat. Vilka fördelar/nackdelar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *