Det blev en dag på Ystadstranden

Hej mina fina. Jag hoppas ni har en bra helg. Det var varmt igår och lär bli varmare idag så bada är ett måste för mig. Jag är i Osby den här helgen eftersom pappa fyllde år den 6e och de var i Berlin då. Så jag åkte upp för att fira och umgås när Thomas ändå åkt till San Fransisco.

I torsdags var vi i Ystad eftersom Thomas skulle träffa en barndoms vän som var i Sverige. Så jag hängde med för att sola och bada lite först. Krama ur det sista ur sommaren liksom.

Jag i min blåvita bikini.
Stranden. Så himla härlig i Ystad.

Efter några timmar träffa Thomas sin vän och jag gick på stan så de fick umgås ifred. En potatis på Grafitti blev det.

Det ser så gott ut men man äter ju upp röran fort och sen är det bara en massa torr potatis kvar. Hmm, det var 15 år sen grafitti senast och det förstår jag nu.
Nu skulle det inte bli ett gnällinlägg, men fy vad jag hatar såna här stolar. De gör svinont på mina ömma och tjocka ben. Det är att sitta med benet i kläm hela måltiden. Så dum som inte satte mig inne på en soffa istället. Detta från avdelningen ”saker smala inte har en tanke på men som tjockisar brottas med i vardagen”.

Nåväl, efter 3 timmar hämtade Thomas mig och då drog vi ner till stranden igen. Vi ville liksom bara njuta lite till.

Tänk att ha den där är min. Och att han tycker att JAG är den finaste som finns. Att jag har allt han drömt om när det kommer till utseendet. Hela kroppen älskar han och säger att varför ens titta på någon annan när jag ju är precis det han vill ha.

Det är lite svårt att ta in ibland. Att han faktiskt tycker så. Men det är otroligt fint. Och jag tycker ju samma sak om honom.

Efter ett sista dopp hoppade vi in i bilen och drog hem till Bunkeflostrand. En härlig dag.

Nu ska jag dra på bikinin och gå ner till sjön för lite sol och bad innan det är dags att ta tåget neråt igen. Kram och ha en fin söndag alla ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *