Lite mer om de där jäkla söta Mumintrollen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Campadre

Mumintrollen. Jag har skrivit om mina blandade känslor för dessa figurer tidigare. Om hur jag som liten både var lite rädd för hela Mumindalens invånare, att hon den där Tove Jansson som berättade på finlandssvenska var konstig och att det hela var märkligt.

Samtidigt som jag inte kunde låta bli att titta när de vita trollen & co var på tv. Jag lånade även serieböcker med Mumin.

Som vuxen kan jag fortfarande tycka att de är lite märkliga, men söta. Jag har helt ärligt inte läst sagorna som vuxen, för kanske jag ser något annat idag. Så min lilla kärlek för Mumintrollen idag är mest grundad i att de är söta. Och ganska kultiga.

Därför beställde jag en liten väska för ett tag sen. Just det motivet är slut på Campadre, men den är himla söt. Och så funderar jag fortfarande över en tshirtklänning. Jag har lagt den i shoppingbagen(den virtuella på Campadre alltså) flera gånger, men sen tänkt att jag inte får köpa fler klänningar eller väskor (som om jag kommer att lyda mitt eget råd…bah! 😜). Märket är Moomin by Martinex och klädstorlekarna går upp till xxl. 

Min tipslänk till Campadre för er som inte är medlemmar kommer HÄR (kostar inget).
Och min länk till er som redan är medlemmar har ni HÄR.
De har givetvis fler, många fler, kampanjer än bara Mumintrollen. 

Det är alltså klänningen längst ner till höger här jag vill ha. Fast jag har funderat på den grönblå omlotten också. Sen är ju den långa lilla My tröjan/klänningen med paljetter också fin. Och väskorna..och tröjan 😀

Nu lovar jag att inte tjata mer om Mumintrollen. Eller jo, jag tänkte visa den lilla väskan jag beställt (samma modell som den på nedersta bilden) och så kan det hända att jag kanske beställer den där tshirtklänningen också. I så fall får ni se hur den ser ut på 🙂
Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *