Kram från mig

Hej mina vänner. Jag tittar bara in en kortis för att säga hej och meddela att det kommer ett riktigt inlägg imorgon.

Jag är uppe hos mamma och pappa en sväng för att hjälpa till med trädgården och att fota och lägga ut ett bord till försäljning.

Tanken var att ta med datorn för lite blogg men den glömde jag. sedan har min huvudvärksstreak på 2 veckor dessutom fortsatt så jag är så otroligt trött. Men jag återkommer när jag är tillbaka i Bunkeflostrand igen.

Stor kram på er ❤️❤️

Här får ni några helt äkta utan filter-bilder av mig att njuta av så länge 😜

Och så plutar vi!
Vacker som få.
Tja, inte så pjåkigt 😄
Ibland vore det skönt att få vara liten och liksom göra om och kanske göra annorlunda.
Men det är ju snarare hitåt det bär 🧓🏻

Sov gott nu med dessa vackra bilder på näthinnan 😄

1 reaktion på ”Kram från mig”

  1. Hej Louise,
    Visst skrev du att du hade ont runt ögat/tinningen för att tag sedan? Jag lider själv av Hortons huvudvärk/migrän så jag vill bara tipsa dig att kolla upp om det kan vara Hortons för dig med. Från att ha nästan daglig olidlig huvudvärk har jag numera, efter medicinering, en någorlunda dräglig daglig värk. En eller två ipren hjälper numera, förutom betablockerare.
    Tack för en fin blogg! Har följt dig i många år. Ha det gott tillsammans med de dina!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *