Klänningar, mascara och läppstift

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex 

Nu när Lindex, Cellbes och andra har rabatter i helgen så tänkte jag att jag pepprar på med tips om plagg jag gillar från dem. Sen efter helgen blir det nog lite mer om saker jag funderat på. Men just nu är det kläder i fokus. Även om jag själv har skuttat runt i tshirt och trosor hela dagen. Sen frukost, sen tvätta, fick lite skithård massage av Thomas, sen datorn och sådär. Alltså inget jag behövt kläder för 😀 Men jag ska nog ta och fixa till mig lite snart och köra bort till ica en sväng.

Jag tror det får bli en såndär tradig byta-från-sommar-till-höst i gardroben imorgon när Thomas ändå jobbar. För nu vill jag ha fram mina höstplagg. En del rensar jag säkert ut, både vad gäller sommar och höstkläder så jag tror det blir en bloppis inom kort. Tisdag kanske? Jag får se vad jag hinner, men någon gång nästa vecka.

Men nu till några nya plagg som gärna hade fått hitta hem till min garderob. Dessa är från Lindex (länk här) och glöm inte att de har 25% rabatt för er som är medlemmar. Gäller även smink och sånt så det kan ju vara bra att kolla in deras skönhetssidor också.

Den här stickade klänningen i svart och beige är så himla skön! Ingen ull eller annat sticksigt, utan bara mjukt. Och jag tycker att den är himla snygg. Ett par grova skor, stövlar eller kängor till sen är det klart. Ok, strumpbyxor kan ju vara en idé också om ett tag(passa på att köp såna också nu när de har rabatt på allt). Länk randig klänning.

Klänningen finns i storlekarna xs till xxl. Jag har xxl på mig. Jag kanske borde önska mig den här i födelsedagspresent 😀

Bakifrån ser den ut såhär på mig.

Knappdetalj på axeln

Sedan har vi den här söta svarta klänningen. Den hade också gärna fått hitta sin väg hem till min garderob kan jag ju säga.
Länk svart klänning med krage.

Jag älskar kragen och knapparna. Så himla fint.

Storlekarna är xs-xl och jag har xl. Den funkar fast en storlek större hade kanske varit ännu bättre. Men nu finns inte det.

När det kommer till smink så behöver jag en ny mascara. Jag har just beställt en annan jag kört på ett tag nu, men jag är nyfiken på den här. När något är surreal så måste ju fransarna bli helt otroligt långa och täta. Eller ganska i alla fall. Jag måste testa! Länk Maybelline Falsies surreal extension mascara. Jag lär nog ta den vattenfasta varianten (länk här). Observera att jag inte testat själv än så jag kan inte säga hur den är, bara att jag är nyfiken och vill testa.

Och så har vi det här omtalade läppstiftet. Det är matt och i flytande form och ska sitta väldigt bra. Matta läppstift sitter ju oftare bättre än blanka så det tror jag på. Det här kommer i ett tiotal färger men Lindex har bara tre online, men jag tror att det är den här färgen jag vill ha – 420 Le Rouge Paris. Länk L’Oreal Paris Infallible Matte Resistance Lipstick. 25 % är ju inte fel när man vill testa nytt tänker jag 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *