Kall som en fisk så jag tröstade mig med kärleksfilm

Hej på er! Har ni varit ute och reafyndat något idag? (det är fredag för mig eftersom klockan är ett på natten). Själv var jag ute och kollade runt ett par timmar men höll i plånboken även om det fanns en del jag ville ha. Det blev bara det jag hade tänkt, nämligen vantarna från Indiska jag visade igår. Ett köp jag verkligen inte ångrade för det var svinekallt och blåsigt, och jag hade såklart glömt vantarna hemma. Så ett par svarta vantar som är så fina. Dock hade jag nog behövt något mer rejält idag för helvete vad jag frös!

Jag önskade att jag hade haft en här gosiga på mig, men jag köpte inte. I varje fall inte just nu. Kostar 399 kr på HM. Hittar inte den på hemsidan nu för det knasar. Återkommer om jag hitter.

Jag gick omkring i kanske två timmar innan jag skulle åka hem. Det gick däremot inte så lysande för treans buss måste haft chaufförer med rännskita eller något, för det kom inga bussar. EN endaste buss på 35 minuter, och även om jag stått där längst så hade jag inte ställt mig i kö och kom inte med. Men det är lugnt tänkte jag, 2 minuter till och jag hamnar på en buss där jag får sitta. Men nej. Bussen kom inte. Och inte nästa heller, Och inte nästa. lite mer än 35 minuter stod jag och stampade och frös. Så mitt första mission när jag kom hem var att tappa upp ett VARMT bad.

Jag hoppade av vid Ica och skulle passa på att handla mat. Jag har varit ur gängorna hela dagen så jag var inte sugen på något. Inte förrän jag såg den klassiska maten man alltid fick på konfirmationer och liknade tillställningar på 80-90 talet. Inte mig emot, för jag älskar potatissallad och rostbiff. Och så köpte jag en ask picklad rödlök också. Så sjuuukt gott det är. Hello recept i böcker och nätet, nu ska jag lära mig pickla saker.

Eftersom jag känt mig låg, frusen och ruggig kände jag att jag behövde få lite kärlek och stort leende. Och det fixar Love Actually varje gång. Den är ledsam också med otrogna män, kärlek som väljs bort till förmån för familjen, men så är det ju en massa kärlek också! Så härligt att se. Den här är en bra medicin för er som behöver en pick me upp 🙂

Nu ska jag sova, men jag lovar att återkomma med en del av det jag verkligen vill ha, för rabatterna gäller i de flesta fall helgen ut. Så mamma och pappa – kolla imorgon så ser ni i alla fall en sak jag önskar mig i julklapp 😀 Och det i förra inlägget här med Curatäcken. Jag fick tips om att de har ännu bättre rabatter på curas hemsida. Jag tänkte även klura på en lite tipslista med julklappar. Ni som inte vill ha eller ge klappar kan bara scrolla förbi det inlägget. Det blir inte nästa, men nästa efter det tror jag.
Okej, fram med spikmattan för här ska sovas.
❤️ Kram alla! ❤️

4 reaktioner på ”Kall som en fisk så jag tröstade mig med kärleksfilm”

  1. Hoppas du hade en fin helg och att du också testar pickla löken själv 😀 Ska ta och testa till helgen tror jag bestämt.

  2. Jag har semester fredag och måndag eftersom jag har semesterdagar som jag måste ta ut innan året är slut. Jag var på Black Friday en snabb runda och köpte mig en ny kudde, en eyeliner och några amaryllis i tyg (eftersom min make är allergisk mot riktiga amaryllis). Jag hade lite energi igår så jag orkade inte titta på klädutbudet även om jag hade velat köpa en klänning eller en topp.

    Jag tänker också varje gång jag köper en ask med picklad rödlök att det måste jag börja göra här hemma, men för mig har det inte blivit av än så långe. Men visst är det jättegott!! 🙂

    Ha en fin helg!

  3. 123-lag: 1 dl ättiksprit, 2 dl socker, 3 dl vatten. Koka upp. Häll över skivad rödlök,låt stå och kallna. Kan ätas samma dag. Superenkelt!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *