Jag var nyfiken på Cubus stora storlekar

Hej på er! Jag fick en fråga bland kommentarerna här från Sara som undrar om jag har kollat in Cubus stora storlekar? Och det har jag. Jag har bara glömt att skriva om det(tror jag). För jag provade en del plagg på Cubus i november.

Jag tycker att det är jättebra att Cubus satsar på kläder upp till 3xl och det vill jag absolut uppmuntra. Dock hittade jag inget speciellt jag ville ha då i höstas, men nu när våren nalkas kommer jag absolut att ta mig en ny kik och provrunda. Det har ju varit en mellanperiod nu med ganska mycket gammalt kvar i butikerna och det har jag inte varit sugen på att testa, men nu börjar det ju komma in mycket nytt och det blir roligt med kläder igen. Vi ska bara ta oss igenom februari först.

Det här är i alla fall vad jag testade i höstas.

Klänningar i sån här modell funkar inte på mig. Eller den här var väl inte helt hemsk, bara ganska. Min kropp funkar inte med volanger på höften eller under magen. Den framhäver bara magen på ett väldigt fult sätt tyvärr. Jag har testat flera liknande som kjolar med volang som börjar lite nedanför magen och det ser inte klokt ut. Det blev inget köp av den här heller. Men prova kan man ju alltid.
Här har vi en svart omlott-topp. Den var ok men inget som gav mig köplust.
Så här såg den ut nedtill.
Jag hade även sett att de har underkläder i min storlek så jag testade den här behån och köpte den. Jag älskade den då, nu tycker jag att den är okej men att den precis som de flesta behåar kasar runt med axelbanden på mig.

Jag återkommer när jag testat vårkläder på Cubus.
Kram!

2 reaktioner på ”Jag var nyfiken på Cubus stora storlekar”

  1. Usch så tunna axelband när man är storbystad är ingen hit. När jag har så tunna kasar de bara runt. Köpte en på Triumph med rejäla axelband. Sååå skönt att de är på plats hela dagen.

    Kul med Cubus! Missat helt att de har större storlekar.

  2. Tack för att du visar lite från Cubus sortiment! 🙂 Jag ska försöka ta mig dit, för jag blev nyfiken på deras byxor. Är i grund- och botten en jeanstjej, men behöver ha ett par skönare byxor på hemmakontoret. Och de verkade ha en del både dressade och snyggare mjuka byxor!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *