Jag tänker möta våren i röda sneakers

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Campadre

Hej på er vänner. Jag hoppas att ni haft en fin helg? Min söndag har varit ganska..tja..seg? Thomas stod på standby på jobbet från kl 3.45 i morse och självklart ringde de på minuten och kallade in honom. Så han fick ge sig iväg inom cirka en timme från de ringt. Jag som hade hoppats på att en mysig söndag. Men numera ska man ju vara glad om man får behålla jobbet inom branscher som påverkas extra av pandemin, även om det innebär jobb i ottan.

Jag kollar just nu på Alla mot alla på femman, jag gillar verkligen det programmet. Att kolla sin allmänbildning är alltid lika kul. En av frågorna var ” Vilken dag handlar svenskarna mest på nätet?”. Jag gissade söndag och det är det var rätt. Som av en händelse så har jag gjort just det idag, alltså nätshoppat. Det blev ett par sneakers via Campadre. De hade fri frakt idag så jag passade på. Ett par röda Puma.

Det var ju ganska längesen jag tipsade om Campadre här i bloggen, men nu när jag själv handlat så tänkte jag säga att om ni också vill handla så kan ni regga er via min tipslänk. När ni sen är medlemmar kan ni också skicka tipslänkar till era vänner och tjäna en hundralapp första gången hen handlar. Tipslänk till Campare. Och för er som redan är medlemmar så får ni gärna gå via min andra länk här.

Fri frakt och fri hemleverans gäller tom 31/3.

Platta sulor är ju inte det bästa för artrosknän, men jag tänker att jag ska skaffa ett par bra sulor att lägga i. Så kan jag ha dem i mina andra platta sneakers också.

De där färgglada från Marc Jacobs hade ju gärna fått hitta hem till mig, men de var lite för dyra för mig just nu. Sen har de ju massor av andra också. Jag önskar att jag kunde strutta runt på höga klackar, men det går bara inte så sneakers it is för mig.

Det var min shopping idag, jag visar när de kommit. Jag har för mig att de kommer hem till mig och lämnar av på onsdag kväll. Nu ska jag nog ta och krypa ner under täcket här. Kram och sov gott.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *