Fler bilder från Spanien

Här kommer del två från semestern i Punta Prima,

På balkongen. I lägenheten var vi antingen där eller hängde i soffan framför ac’n för svalka.
Att hyra bil var ett klokt drag då vi kunde åka och handla, kolla in olika stränder, citronmarknaden, köpcenter osv. Thomas körde och jag navigerade. Och nu vill jag ha en suv vilket är så himla bra för mina artrosiga knän när jag ska kliva ut från bilen.
Degen efter första poolförsöket så testade vi igen. Vi stod i kö utanför en halvtimme innan de öppnade vid elva. Då var det redan ca 40 pers framför oss och när det väl öppnade var vi kanske 120 personer där. De tar in 200 så att komma i tid är ett måste.
Fatta hur mycket jag njöt! Så mycket att jag glömde smörja in mig med solskydd mer än en gång och brände mig. Jag kom dDetäock ihåg barnen så de brände sig inte, medan jag efter 6 timmar, varav säkert 5 i vattnet var röd som en kräfta. Så korkat.
Hello pink lady. Jag matchade fint med kaftan och ansikte här.
Alla fyra njöt verkligen här av poolområdet. Jag har kommit på att jag verkligen inte tycker om saltvatten(det svenska är dock inte så salt så det går an men jag vill gärna skölja ansiktet efter bad så jag har med mig en flaska med vatten) på huden. Det kryper i hela mig liksom. Jag måste ha en dusch för att skölja av mig efter havsdopp så jag föredrar faktiskt pool. Eller hav plus dusch i snar anslutning.
Vissa blev bruna, andra röda om man säger så…
Jag matchade inte bara kaftanen utan även nagellacket på kvällen…
Tanken var att gå på ett ställe Stina och Hasse gillar som heter The Bridge, det var dock asmycket folk där så vi tog stället bredvid där vi var ensamma. Helt okej mat och fort gick det med tanke på att det bara var vi 😀
Gullpluttar.
Jag åt något vad det nu var som också var gott. Dock var både jag och Thomas ganska små i maten då det var så varmt.
Spaniens svar på körsbärsblommor mot blå himmel.
Balkongen och solnedgången igen.
Sista kvällen gick vi till ett ställe nära lägenheten som heter Nautilus.
Oscar drog i förväg och fixade ett bord till oss vid vattnet. Det hade icke jag vågat när jag var 14, men den ungen är försigkommen.
Tanken var paella då vi ju var i Spaninen, men köket hade stängt så jag beställde revben åt mig och Thomas och jag kan ju säga att det hade räckt med en portion. Jag fick i mig hälften sen var jag proppmätt. Men så gott alltså! Jättemört kött, god sås och tillbehör.
Efter maten blev jag så trött så trött 😀 Jag gäspade nog 10 gånger där, haha. Tur vi hade nära hem.
Vi åkte hem i tisdags kväll.
En flaska bubbel för att avsluta semestern.
Puss på dig älskling. Vår första utlandssemester gick fint och alla fyra var nöjda till slut.

Det var allt från Spaninen och Punta prima. Och nu vill jag ut och resa igen. Dock tar jag nog gärna Spanien i andra månader än juli och början av augusti 😀
Kram på er! ❤️

7 reaktioner på ”Fler bilder från Spanien”

 1. Han har sin mors färger, men är lik Thomas i kroppen och blir mer lik med näsa osv. Har inte tänkt på hårfäste och haka, det ska jag kolla in 😄

 2. En sak jag tyckte mig se fast man inte såg ansiktena på barnen var att Thomas son är väldigt lika honom, hakan såg helt lika ut och även hårfästet. Är det så att sonen är mycket lik sin far?
  Hälsningar
  Frågvis

 3. Kan tro att det var underbart att ligga i poolen. Såg ut att vara ett stort och fint poolområde. Tack för fina bilder!

 4. Härligt det ser ut!
  En liten fråga (hoppas den inte är för privat) . Bara nyfiken på hur det har gått med jobb där i södra Sverige? Följde dig för några år sedan och då har jag för mig att du skrev för någon tidning? Finns det kanske någonstans man kan läsa dina artiklar?
  Ha en fin fortsatt sommar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *