Favoriter från rea på rean

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Nu är det rea lite överallt och bland annat Cellbes har rea på rean till och med idag söndag. Hur rean ser ut sen vet jag inte, men jag tänkte tipsa om några plagg jag gillar. När det kommer till storlekar jag har mest bara kollat så att de finns i min storlek så jag kan inte säga vad som finns kvar och inte. Men när jag kikade så fanns iaf 50/52 kvar. Det finns ju annat fint också, men mycket är utplockat i storlekarna så man får helt enkelt kolla runt lite.
Länk Cellbes

Den här har jag men jag hittar tyvärr inte bild på mig i den. Eller om det är en svart jag har och en grå från ett annat märke. Hursom så är det en härlig klänning att ha både nu när det är grådassiga dagar som denna, och senare i höst med strumpbyxor. Länk grå huvklänning.

Riktigt fint mönster med små blommor. Jag har inte använt min än då jag inte haft så många klänningstillfällen (vi är mest hemma och då känns det lite överdrivet att klä upp sig och i Spanien vill jag icke ha långärmat), men jag tänker dra på den nu i dagarna och sen kommer den fram nästa vår igen. Luftig, fin och skön.
Länk ljusgrön klänning.

Den här kimonon har jag också tipsat om förut och jag kan säga att jag älskar min. Den var med till Spanien där jag drog på den efter duschen, och samma sak hemma. Efter dusch, på morgonen eller när man nu behöver en morgonrock. Hett tips. Länk kimono.

Västen har ju varit poppis i flera år nu och jag tänker att den kommer att hänga med även i höst, så passa på att köpa en till reducerat pris redan nu innan det är dags att använda den. Länk väst.

Den här klänningen är smickrande då den har smock baktill och är därmed insvängd. Jag har fått komplimanger varje gång jag haft den på mig.
Länk rosablommig klänning.

Sandaler har varit inne både för män och kvinnor, unga och gamla i år. Oscar på 14 som är väldigt modemedveten har sandaler, Thomas har och jag har flera par. Dessa är till män och också de på rea just nu. Bra julklapp annars kanske? Länk sandaler för män.

Jag visade ju Thomas jeansshorts igår och de finns som sagt även på rea. Både ljusa och dessa lite mörkare. Thomas hälsar att de är så otroligt sköna att ha på sig. Länk jeansshorts Jack & Jones.

Det var dagens tips. Nu ska jag ta och göra mig en kopp kaffe för jag är galet trött. Sen blir det att rensa kylen, packa upp och lägga in det sista från resan (som mina Primark pyjamasar) och sådär. Vi har tvättat som värsta tvättbjörnarna här sen vi kom hem för barnen hade med sig ganska mycket kläder och sen använd här både före och efter resan, våra egna kläder, handdukar osv. Det var myyycket, men nu är vi nästan ikapp. Just det, byta i sängen ska jag också så det blir lite tvätt till, det vore ju synd om det är helt tomt i tvättkorgen 😛
Ha en fin kväll vänner. Kram! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *