Firade alla hjärtans dag med mamma och pappa

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er vänner. Nu har det gått ett tag sen jag bloggade senast men nu är jag här igen. Under tiden har det både hunnit vara helg och med den även alla hjärtans dag. Den firade jag och Thomas lite smått i lördags. Inget stort med presenter då vi inte hade hunnit köpa det någon av oss, men vi hade en mysig kväll. För igår när det var själva hjärtedagen åkte Thomas till New York, och eftersom han drog över atlanten drog jag å min sida över Skåne. Upp till mamma och pappa närmare bestämt. För jag vill ju vara med de jag älskar på alla hjärtans 🙂 Dessutom ville mamma ha hjälp med att köpa och installera en ny dator då hennes tvärdött. Så det fixade jag och så åt vi gott och hade det bra.

I lördags cyklade vi iväg en sväng till ica och där ville Thomas ha en chocolate chip cookie. Att ätas utanför affären. Vi cyklade dock en liten bit bort och stannade hojarna vid ett elskåp i en korsning.
Mest för att här såg man solen och solnedgången 🙂 Det var cirka 2 min hem, men hade vi nu bestämt att fika på vägen så hade vi. Så det gjorde vi.
Vilken romantisk och kärleksfull blick va? haha
Även om vi inte hade presenter och grejs så fick jag rosor. De fick stå på sidobordet med nya lampan och doftljuset. Sen kan jag ju ha flyttat runt rosorna till någon annan bild också…det KAN vara så. Har man rosor så har man liksom.
Det här tänder vi nu om kvällarna. Jag gillar både doften och så är det ett fint budskap. Bra present med vettigt pris för ett stort doftljus(en del är ju vansinnigt dyra), eller till dig själv. Länk doftljus. Finns även i två andra dofter.
Och så lampan då som Thomas blev väldigt förtjust i då den är snygg och lyser bra. En ser ju liksom lite sämre om kvällarna nuförtin’…(hello läsglasögon och starkare ljus på kvällen när ögonen är trötta och jag ska läsa något). Länk lampa.

Jag är fortfarande kvar hos mamma och pappa då vi varit i ett förråd där jag har prylar som ska ner till Malmö. Jag har gått igenom lite men det får bli mer snart för en hel del kommer att åka på tippen, och några möbler och annat får komma med ner på ett släp. Men imorgon (tisdag alltså) tar jag tåget neråt igen för det är massor av saker som ska göras i veckan, bland annat fyller Malin 8 år och det ska vi såklart fira 🙂

Kram på er! ❤️

4 reaktioner på ”Firade alla hjärtans dag med mamma och pappa”

  1. Sicka sötnosar ni två är, så gulligt foto. Väldigt vacker lampa! Blev förvånad över att den var köpt på Celles, ser ut att komma från en betydligt flashigare inredningsbutik!! Så grattis till ett bra köp.

  2. Hej Helen. Det här är en vattenavvisande parkas med sömmar som inte heller ska släppa igenom väta. Plus att den är varm så jag älskar den ❤️ Köpt på Cellbes. Inte så många storlekar kvar. Finns i gult också. Har skrivit om den och länkat tidigare, men här kommer den igen. Länk här: https://adtr.co/OIOd9n. De har dessutom 100 kr rabatt för varje 500 kr nu med kod 2107.

  3. Hej Louise! Vilken fin jacka! Var är den från? Ledsen om du tipsat eller länkat om den tidigare och jag missat det 🙂

  4. Du är så himla fin och vacker Louise <3 Jag tycker din karl ska vara jäkligt glad att du vill vara med honom 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *