En ljuvlig sommarkväll vid havet

Godkväll kära ni. Hoppas att ni alla haft en fin dag och snart får sova sött. Jag och Thomas sitter ute på terassen nu med varsin dator och det är så ljuvligt med fåglarna som sjunger för full hals trots att klockan är halv elva på kvällen. Sommaren alltså!
Tidigare ikväll drog vi iväg på en cykelrunda här i krokarna. Thomas skulle visa en liten strand i närheten där vi skulle kunna bada sen. Vi hojade iväg upp på höjden och blev omkörda av en miljon mountainbikare som självklart skulle ut och cykla i 300 km i timmen just då. Bah!

Ljuset hade hunnit försvinna från den lilla strandremsan när jag väl tog en bild, men det är vit sand och en väldigt fin vy. Dock inte badvänligt längre för det var en massa alger och stenar så man halkar nog och slår ihjäl sig om man försöker gå på det där snorhala.
Jag är bra kär i denna där alltså ❤️.
änk att det blev vi till slut efter 20 år, sju sorger och åtta bedrövelser. Man ska inte ge upp.
På första bilden ser ni svanarna på avstånd. Faktum är att det var fullt med svanar i den här viken, men dessa två var närmast och jag smög mig närmare. Jag tror jag kommer ha med mig systemkameran med zoomobjektiv nästa gång.
Men fatta vad svåra dessa matvrak var att fotografera! De var bara uppe och andades i några sekunder och sen ner med skallen för att glufsa i sig igen. Emellanåt körde de dessutom skift så att den ena var uppe när den andra bara visade rumpan.
Vi körde väldigt casual look med mysbrallor och tshirt när vi hojade iväg. (tshirt och brallor hittar ni i inlägget här)
Håret som är i rejält behov av klipp och färg fick självtorka, men jag hade allt gjort mig till med både kajal och mascara 😛

Det var lite av min dag, eller kväll snarare. Nu är det strax sovdags här för imorgon ska jag till tandläkaren och rotfylla en tand. En som påbörjades för mer än ett år sen men som de inte kunde slutföra pga att jag har så knepiga tänder att det måste till specialister för att rotfylla. Jag kan ju säga att jag inte ser fram emot det. Allt. Eller jo, jag vill få den klar och slippa ont så för den sakens skull är det ju bra. Men just nu längtar jag till typ klockan 11 imorgon då jag är klar hos tandis.
❤️❤️ Kram på er vänner ❤️❤️

7 reaktioner på ”En ljuvlig sommarkväll vid havet”

 1. Tack så mycket Malin! Nej tandläkaren är inget man ser fram emot direkt, även om jag ju vill bli av med det onda. Men ändå…:P
  Ha en fin dag nu. Kram ❤️

 2. Vad go du är fina Nilla! Tack så mycket för dina snälla ord, de betyder massor. Jag önskar dig en jättefin sommar och att du också får vara med dina nära och kära. Och att man får krama dem ordentligt snart. Stor kram till dig! ❤️

 3. Tack och stor kram till dig också! 🙂 Jag har följt dig och din blogg ett par år nu och jag är så glad för din skull! Du har ett helt annat uttryck i dina skrifter och det känns i hela bloggen att du mår så bra nu! Håll i din kärlek, du, ni, är så värda det! Vill då samtidigt passa på att tacka för en bra blogg. Personligt, nära och med roliga kommentarer och viktiga budskap. Gillar dina provrundor skarpt och springer ofta till olika butiker efter dina tips och bilder. Har precis som du en kropp som är mycket att tycka om! 😉
  Önskar dig en jättefin sommar med din kärlek och din fina familj och hoppas snart du får krama mormor… Må så gott och många soliga kramar till dig från mig… 🙂

 4. Så himla härligt att du har din kärlek nu, önskar er all lycka! Det blir en härlig sommar! 😎
  Kram, Malin

 5. Ja, det är så härligt att du hittat kärleken! ♥️ Avundas dig inte alls som ska till tandläkaren. Hoppas allt kommer gå bra!
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *