Det här med att sälja på marketplace och sånt…

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej vänner och trevlig fredag på er! 🙂 Jag hoppas ni har en fin eftermiddag. Själv har jag suttit och väntat i flera timmar på nån tomte som skulle komma och hämta en hylla jag sålde på Marketplace. Jag hade skrivit i annonsen att om man inte kommer i tid så säljer jag till nästa. För jag är SÅ jävla trött på att sitta och vänta på folk som ska köpa saker. Det är nog 8 gånger av 10 som folk är sena och en del VÄLDIGT sena. Jag har sålt MASSOR av Thomas prylar. Allt från barncyklar, lego, fönster, kläder, möbler osv så jag har rätt mycket erfarenhet av det här.

Idag hade vi bestämt mellan 12.30 och 13 så de hade en havtimmes spann. Men nej. Vid kvart över frågade jag om de var på väg. Inget svar. Sen flera meddelanden senare fick jag att hon jobbade och mannen hade fel på bilen. Det kunde hon kanske skrivit tidigare? Sen bara ”han kommer”. Jaha? När? Inget svar. Så jag sket i dem till slut och skrev till näst på tur. Då dök första upp. Vid fem över tre. F-n heller att de fick köpa då. De andra kom som väl var på studs.

Jag kan själv komma sent, men inte är jag flera timmar sen utan en stund och då hör jag ALLTID av mig så folk vet. Grrr vad jag blir irriterad när folk är så nonchalanta när man både är sen och dessutom inte hörs av.

Men under tiden har jag suttit och fipplat med en massa bilder så jag har inte varit helt overksam, även om man ju blir blockerad av att vänta i många timmar. Men nu kunde jag fixa med bloggen och sånt.

Den här bilden, där jag står jag rakt upp och ner i min gröna bikini, lade jag upp på Instgram i slutet av maj. Nu har den har fått nya vingar och folk gillar den och kommenterar fina saker. Den enda elaka kommentarer tog jag raskt bort, för varför ska någon som gör mig ledsen få finnas i mitt flöde. Nope, väck med skiten bara. Jag har fått kommentarer från till exempel de som har kroppar likt min och som har sagt att de kanske ska våga sig på bikini i sommar. SOM det värmer ska ni veta. Alla fina kommentarer och om jag kan inspirera någon att våga. Tack. Tack. Tack❤️ ❤️ ❤️
Bikinin finns kvar för den som vill ha en grön snygg sak att bada i 🙂 Jag har även köpt behån i svart. Trosorna fanns inte i svart så jag beställde svarta på annat håll. Länk bikinibh. Länk bikinitrosa.
Och oavsett vad du har på dig så kom ihåg att solen, vattnet och stranden är till för oss alla. På riktigt.

När jag nu ändå är igång med bilder jag tagit för ett tag sedan (och några har Thomas tagit) så tänkte jag visa en klänning ni kanske gillar.

Mönstret med rosor påminner mig om en tröja jag hade när jag var 17 år och jag älskade den där. Jag kände mig så fin i den. Jag ska se om jag hittar bild 😀 Hur som helst så tänkte jag att jag kanske skulle bli lika kär i den här klänningen. Dock hade jag missat att det var fjärilar också på den och då blev det inte samma sak tyvärr. Länk rosklänning

Men klänningen är söt för den som är inne på den romantiska stilen. Den här skickade jag dock tillbaka då den var för stor i ryggen (jag tog 54/56) och jag orkade inte byta.

Svarta ballerinaskor är kanske inte det ultimata valet till den här klänningen förvisso, men jag drog på dem ändå för att visa dem. Jag hade hellre valt ett par sandaletter i brunt, beige, rött, rösa eller vitt. Svart blir en hård kontrast.

De här ballerinaskorna har jag på bilden och även om de inte är optimala för just den klänningen kanske, så passar de ju till så mycket annat. De är inte sådär helt platta och kassa för ryggen utan det är lite fjong i sulan i dessa. Materialet är skinn. Länk ballerinor.

Och just det ja, jag tänkte lägga ut några klänningar till i en minibloppis. Några är från förra bloppisen då hon som skulle ha dem inte svarar mer, så nu håller jag inte dem längre. Jag tror det är 6 klänningar eller nåt sånt som kommer i bloppisen. Flera oanvända. Jag lägger ut imorgon kl 12.

Nu ska jag ta och dyka in i frysen och se vad jag ska göra till middag. Ha en fin kväll vänner. Kram!

1 reaktion på ”Det här med att sälja på marketplace och sånt…”

  1. Det var ju en jättefin söt, sommarmjuk outfit med blommiga klänningen och svarta ballerina. Så skulle jag klä mig om jag skulle på tex ett födelsedagsfika!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *