Den här vill jag ha tack

Efter mitt förra arga inlägg tänkte jag lugna mig lite och köra ett nytt klänningsinlägg. För nog för att jag har mycket tankar och åsikter, men jag brukar oftast inte dela med mig av dem här i bloggen. Förutom sånt som gäller mig själv då. Annars tänker jag att min blogg är lite av en fristad för politik och liknande. Det kan och bör finnas utrymme för skönhet, mode, shopping och vardag också mitt i allt tycker jag.

Så därför blir det en klänning nu. En söt svartvit en från Indiska.

Den här har en fast omlott som är smickrande för oss som har lite mer mage än man kanske skulle önska och inte är så förtjust i.
Blommönstret är fint och håller sig inom gränsen till vad som är lagom och som inte ger mig yrsel. Alltför små blommor och prickar gör mig snurrig så det är inte min grej. Men den här funkar.
Urringninen är snygg. Inte för mycket och inte för sedesam heller.
Suddig bild, men ni ser i alla fall längden och så ser ni också att den smiter åt mer kring rumpan än framtill. Så om man som jag har stor bak(min är större irl än den ser ut att vara på den här bilden dessutom) är det bra om man inte bryr sig om att röva framhävs liksom. Själv är jag inte speciellt bekymrad över den saken för jag ser ju inte min egen baksida. Och även om jag ser den så finns den där och är som den är. Jag tänker ha kläder jag gillar oavsett bredd på stussen. Och om andra skulle ha problem med min rumpa så får de väl ha det helt enkelt 😛

Klänningen finns alltså på Indiska och kostar 349 kr och den finns i flera färger. Jag har bilder på en i blått också som jag kan ta och lägga upp lite senare 🙂
Ha en fin förmiddag alla. Kram!

6 reaktioner på ”Den här vill jag ha tack”

 1. Liiisa, jag bor och jobbar i Stockholm. De flesta provhytter är INTE stängda!

  Det är också en oerhörd skillnad på att åka till och från sitt jobb eller att behöva handla i affärer som ibland är trånga. Stockholm är ganska litet till ytan men med många människor, klart det blir ofrivillig trängsel ibland även om vi försöker att undvika det.

  Demonstrationen i onsdags däremot… jag bor vid Vasaparken och där var det trångt och väldigt otrevlig stämning. Jag blev utskälld på några decimeters avstånd när jag var på väg hem. Det är fullständig idioti!!! Rasism är fruktansvärt och det som hänt de senaste 400 åren ska uppmärksammas och stoppas men det gör man inte genom att samtidigt skrika att man skiter i vilka som dör av covid!

  Du har noll anledning att bli provocerad av vad Louise skrev, om du inte var en av dem som frivilligt valde att riskera smittspridning runt om i Stockholm i onsdags och i så fall bör du nog ta dig en funderare.

 2. Hittade världens sötaste Lilla My klänning på Muminboden. Såg ju att du också gillar Mumin.
  Kram

 3. Okej Liisa, du är oerhört provocerad av mitt inlägg om folk som inte följer restriktionerna och nu vill du ”ge igen”. Detta trots att jag inte pekat ut Stockholmare på något sätt, men du verkar ta det så förstår jag av dina kommentarer om folk ute i landet. (jag har själv bott i Stockholm till för 1 1/2 år sen). Folk demonstrerar i Malmö idag och de som inte håller avstånd är lika dumma som de i Sthlm.

  Här kommer ett svar till på dina åsikter, men sen är det faktiskt nog. I min blogg uttrycker jag ju vad JAG tycker.
  1. Det är inte emot några regler att gå i butiker. Till skillnad från folksamlingar över 50 personer.
  2. Jag provar inte kläder bara för mitt höga nöjes skull, tvärtom så är det en del av ett jobb för mig. Även om du verkar mena att jag inte har jobb om jag förstod din förra kommentar rätt.
  3. Jag åker också kollektivt här i Malmö. Det gör många ”ute i landet”.
  4. Nu var det inte bara unga människor, och även om så vore så är de också högst medvetna om smittorisk, men valde att skita i vilket. Jag vet, som jag också skrev i inlägget, att det fanns de som hade munskydd och höll avstånd. Bra det, absolut. Men många många gjorde det inte.

 4. Är inte det korkat, att vara i ett köpcentrum för nöjes skull och prova kläder mitt i pandemin?

  Hoppas du tar detta på rätt sätt nu, men jag blev oerhört provocerad av ditt tidigare inlägg om dumma människor.
  Jag tycker det är fel att döma , och jag tror de flesta lever efter restriktionerna så gott man kan.
  Vi ser inte allt svart eller vitt, vi lever alla olika liv. Vad som är viktigt för dig (prova kläder) skulle jag aldrig göra pga smittorisk, men jag utsätter mig för andra risker varje dag ( sjuksköterska, kollektivtrafik )
  Unga människor valde att demonstrera mot något som var viktigt i deras ögon.

 5. Ja det är samma i Malmö, det mesta är stängt här också förutom några få som till exempel Indiska.

 6. Här i Stockholm är provhytterna stängda pga pandemin. Antar att du är i ett köpcenter ?!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *