De tog slut men kom tillbaka

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cellbes

Hej på er raringar. Hoppas allt är fint med er. Här är det bra tycker jag. Det kunde ju gärna fått vara sol ute så hade det varit ännu bättre, men å andra sidan hade jag förmodligen varit ute nu och inte suttit här och skrivit och gjort annat inne som ska göra. Så…tja…man får väl se det positiva med moln ibland 😛

Jag funderar på att köra bort till Emporia en sväng för att kolla in nyheter och eventuellt köpa mig en ny mascara bland annat. Lindex och Kappahl har dessutom 25% nu och The Body Shop som ju gått i konkurs säljer ut för 50% från kl 10 dag. Men jag gissar att det nog är ganska utplockat där nu vid 15 tiden. Plus att det lär vara myyycket folk i och med Eurovision som pågår precis utanför Emporia. För min del tar det 7 minuter att köra dit och 10-12 med buss(vet inte varför det är olika tider för bussarna när det är samma sträcka…). Jag är lite å ena sidan och å andra sidan. Kul med Eurovison, mycket glada människor och ståhej. Men det är också mycket folk, trängsel och tja…ståhej. Så att…vi får se. Själva Eurovison har jag inte biljetter till utan ser det på tv.

Jag sitter även och kollar runt efter en fin klänning att ha på fest i sommar. Min moster har bjudit till fest i slutet av juli och jag letar som sagt var klänning redan nu, för sen i juni börjar reorna och i juli och augusti börjar det komma höstkläder. Så om ni ska ha en klänning i sommar till bröllop, dop, student eller annan baluns så är mitt råd att leta NU. Jag ska lägga upp några jag själv funderar på sen.
Men innan dess så tänkte jag lägga upp några gamla bilder. Varför? Jo för att det är bilder på klänningar från förra sommaren som tog slut ganska snabbt, men som kommit in igen i år. Så varför inte återanvända?

🌸 Nu har Cellbes vårkampanj på både byxor, tunikor och annat. Just nu även 25% på en klänning från deras egen kollektion(går dock inte att kombinera olika kampanjer, men sånt har ni säkert koll på själva). Använd kod DRESS25 för 25% tom 13/5.
Länk till Cellbes här.

Jag som egentligen inte gillar småprickigt på mig själv trivs väldigt bra i denna. Den är skön och modellen är dessutom bra om man kanske vill dölja mage eller så. Det vill jag ibland. Så den här är bra såna dagar då man bara vill dra på något men ändå känna sig bekväm. Länk prickig klänning.

Den är ganska rymlig i och med den veckade modellen. Den här är på kampanj just nu utan kod, så priset som står gäller(så man kan alltså köpa den här och ändå använda 25% koden på en annan om man tänkt köpa mer än en klänning. Tror jag. Jag är inte helt säker så ni får kolla det).

Sedan har vi jeansklänningen. Den gömmer inte magen på samma sätt som den prickiga, men ibland skiter jag i vilket och bara kör. Det beror på humöret helt enkelt. Jag tycker om hängselmodellen och tänker ha den här med sneakers i sommar. Länk jeansklänning.

Jag hittade den här snygga bilden också så ni för njuta av den en gång till. Det blir ju ofta såhär när Thomas tar bilderna. Jag flippar lite för att jag egentligen inte är så bekväm med att posera, hehe.

Den här svarta är också från förra året och jag har redan tipsat om den i år för några inlägg sedan. Så skön! Bästa slänga-på klänningen. Jag har köpt den i grönt också nu så den ska jag ta bild av. Jag måste bara ha en dag där jag fixat håret… Länk svart knappklänning. (jag har 50/52 i det mesta från Cellbes, så också i den här)

Den här bilden är också från förra sommaren men klänningen finns i år också, om än inte kvar i alla storlekar. Länk volangklänning.

Jag har 50/52. De här trivdes jag kanon i och kommer ha den mycket i sommar också. Fin både till fest och mer nerklädd med gympaskor.

Det var några tips från förra sommaren som alltså gäller än och i vissa fall är mer inne i år än förra året (jeansklänningar är hett enligt experterna).

Dags att pyssla vidare med annat. Kram på er ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *