Sov gott lilla mormor

Idag somnade min älskade mormor in. Min fina, roliga och glada mormor Svea Danielsson blev 100 år. Om ganska exakt 2 månader skulle hon ha fyllt 101. Men nu får hon istället fara till himlen och träffa morfar och min storebror. ❤️

Jag kommer sakna henne och våra samtal om kärlek och allt vi skämtade om. Som hur jag sen jag var liten försökte lära henne engelska och hur hon envist sa ”dutch” när jag frågade henne vad pojke heter.

Vi hade en egen sång. En låt där de sjunger om ”en liten snobb”. Vi lyssnade och tyckte att de sjöng något helt annat än ”snobb” och skrattade så vi kiknade och sjöng vår egen, roligare version. Högt.😄

Mormor som alltid berättade om hur hennes syster(kan varit svägerska, jag minns inte) var så avundsjuk på hur både jag och min bror (mest jag) alltid ville sitta i hennes knä. Det ville inte Nannys barnbarn.

Men det ville vi, för vi barnbarn älskade vår mormor/farmor. Precis som så många andra gjort. Mormor var så omyckt av alla. På ålderdomshemmet dit hon flyttade tidigare i år, där applåderade de när hon kom in i ett rum. Fatta hur stolt hon blev. Med all rätt. ❤️

Jag är glad att jag fått ha min mormor så länge. Tills jag blev nästan 48 år. Jag hade bestämt för många år sen att hon skulle bli 124 för det blev en av världens äldsta. Det blev inte riktigt så, men 101 är respekt.

Sov gott lilla mormor. Vi ses sen. ❤️❤️❤️

61 reaktioner på ”Sov gott lilla mormor”

 1. Beklagar sorgen, men vad härligt att du fått ha din fina mormor så länge i ditt liv.

 2. Beklagar verkligen men hon fick ett långt och vad jag förstår kärleksfullt liv, du får njuta av minnena med mormor massor av kramar

 3. Åh så tråkigt, beklagar din förlust.
  Vad fantastiskt att få haft sin mormor så länge.
  Många kramar ❤️

 4. Jag beklagar sorgen och förlusten Louise. Du och din mormor verkade ha en fin och speciell relation ❤️ kram

  Jag träffade aldrig min mormor, hon gick bort innan jag föddes, hon blev cirka 60 år.
  Jag förstår att sorgen är tung att bära och att saknaden är stor. Dina fina minnen av din mormor kommer du alltid bära med dig i det hjärta. Hon kommer alltid att finnas hos dig.

 5. Beklagar er stora förlust💖 du får tänka på alla underbara minnen som du har med din fina mormor. Jag hade önskat att jag fått träffa min, men hon dog flera år innan jag föddes😢

 6. Åh. Beklagar din stora förlust! Håller med de andra om att du alltid skrivit så varmt om din mormor, vilken fin relation ni hade.

  Min mormor gick bort för tio år sedan. Jag skulle fylla 30 då. Jag saknar henne fortfarande massor och pratar om henne ofta, något minne jag kommer på. Min uppväxt var inte så bra, det var stökigt i familjen med våld och bråk, och jag mådde inte så bra av den miljön. Mormor var den stora tryggheten och räddningen, utan henne hade barndomen varit betydligt svårare. Vi kan skatta oss lyckliga som haft sådana mormödrar. En varm kram till dig!

 7. Beklagar sorgen. Blev alltid sa glad av att se bilderna pa din krutgumma till mormor.

 8. Jag beklagar. Jag har alltid blivit glad över inläggen där din mormor varit med. Hon har sett så fin och rar ut och er relation har verkat vara så fin. ♥️

 9. Beklagar sorgen! ❤
  Spelar ingen roll hur gammal en människa är…saknaden är lika stor.
  Min pappa gick bort i mars 😔
  Kram

 10. Vad tråkigt att läsa. Du har alltid skrivit väldigt fint om henne, och hon verkar ha varit en helt underbar person som du har haft mycket roligt med.

 11. Din fina lilla mormor 🌷 beklagar sorgen. Så tungt att förlora en älskad. Många kramar.
  /Malin

 12. Beklagar sorgen! 😔
  Det är så jobbigt att förlora någon och man har förstått att ni var väldigt nära! ❤️

 13. Beklagar din förlust. En fin mormor verkligen och fint att du fick ha henne i ditt liv så pass länge. 💕

 14. Cissi m mopsen

  Beklagar sorgen 😞❤️, vet hur mycket din mormor betydde för dig! Hon vakar över dig som en ängel nu 🙏🏼❤️

 15. Beklagar sorgen. Så fint att du fått ha din mormor hos dig så länge. Varm kram! <3

 16. Beklagar sorgen💔😭❤️Blev alltid lika varm i hjärtat när du skrev om henne och era bilder. Du är så lik din fina mormor – fina gener👵🏼

 17. Jag beklagar sorgen❤️
  Din mormor verkade så fin! Och vilken fantastiskt bra bild på er två. Jag tänker på dig och din familj ❤️

 18. Många kramar till dig ♥️ hon finns med dig i dina tankar och ni har så många fina minnen av henne som kommer att värma ditt hjärta för all framtid. ♥️♥️

 19. Beklagar att din mormor inte finns längre, men för alltid i dina tankar och minnen förstås. Ni var så fina på bild tillsammans.

 20. Veronica Andersson

  Beklagar sorgen 💖💖
  Så fin bild på er med. Den värmen får du bära med i både minnet o hjärtat. Härligt att få ha en så god relation med sin mormor. 💖💖💖

 21. Åh nej, det var tråkigt att höra. Men det har varit underbart att läsa om din mormor och er relation. Beklagar sorgen❤️
  Varma kramar till dig 💕

 22. Lilla goa Svea! ❤️
  Jag beklagar er förlust Lillan!!!
  Träffade Svea hos er för någon sommar sedan och hon var precis den Svea du beskriver i din text!!! En go liten dam med mycket humor och kärlek!!!
  Kommer sakna era underbara selfies!!!
  ❤️ Kramar om!!! ❤️

 23. Så ledsamt att du mist din mormor. Men gläds åt att hon fick leva ett långt innehållsrikt liv och att du alltid kommer att ha kvar alla fina minnen. Kram! ❤

 24. Marlin Bjerke

  Ååååh nej 😞 nu var det en hel evighet sen jag kikade förbi här och första jag läser är din kära vackra mormor som har gått bort.Det var trist 💔 Beklagar sorgen Louise 😢
  ❤️ Den som er elsket blir aldri borte ❤️ Styrkekram Marlin

 25. Beklagar sorgen! Du har alltid skrivit så varmt och fint om din mormor så det märks att ni hade en speciell relation.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *