Sjuk, ledsen och vill bara rulla ihop mig i något skönt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej vänner. Jag ville bara säga att ni är så fina! Igen. Det kan inte sägas för många gånger. Idag var mamma och hälsade på pappa igen men jag kunde inte följa med idag heller då jag förutom halsont och kli i både hals och öron även har en massa snor och dessutom öm i kroppen. Jag misstänkte att det senare kunde vara feber, och det är det. Dock tror jag inte att det är covid för det testade jag i fredags. Bara med såntdär hemmatest iofs och det kan ju visa fel (det gjorde det när jag verkligen hade det). Så jag känner mig med andra ord ganska kass och vill givetvis inte riskera något för pappas del. Självklart vill jag ju inte smitta mamma heller, men jag misstänker ju att hon i så fall redan fått baskilusker av mig då jag varit här sedan i onsdags.

Det är ju så jäkla typiskt! Sjuk nu. Men så är det och jag är väl frisk snart igen. Men nu när jag går runt i pyjamas och myskläder så kikade jag runt på nytt. Jag ÄR ju en freak när det kommer till pyjamasar, jag älskar dem! Jag kikade senast på en lussekattspyjamas från Gekås i Ullared, men vet inte när jag kommer dit så det blir nog ingen sån för de har nog tagit slut då. Men väl en annan myspyjamas att ha i höst. Som en klassiskt rödrutig i flanell. Det borde ju inte bli fel.

Den här tänker jag på. Den finns upp i storlekarna och ser varm och skön ut. Länk till pyjamas.

Eller i den här färgställningen med rosa och vitt. Också fin… hmmm. Länken är samma som ovan. Båda färgerna finn från 34/36 till 62/64.

Den här har jag i alla fall tänkt beställa för jag vill ha en morgonrock här hos mamma och pappa så slipper jag ta med det. Jag har förvisso en men jag tycker att den är lite för liten och jag vill ha en stoor så det inte är risk att blotta sig på väg från duschen. Så den här tror jag ska klickas hem å det snaraste faktiskt. Länk morgonrock.

Och när jag ändå är inne på mjuka och sköna kläder så varför inte ett sånt här set? Det går ju att gå ut i det också utan att skämmas som man kanske gör i de där gamla håliga men sköna mjukisbrallorna man inte vill slänga. Men som man inte går utanför huset med. Det kan ju vara bra att ha något man kan jobba hemma i, vara sjuk i, vara ledig i eller vad det nu är, utan att känna att man inte vill öppna om det ringer på dörren… Det här setet finns även i rött och det vore ju lite julmys känner jag. Fast svart funkar ju också alltid. Hmmm…svårt det där.

Det finns även en slags polo i det här tyget, men jag tror att den här är mer jag. Längre modellm och så hoppas jag att den är snygg om man drar upp dragkedjan. Länk tunika.

Jag kan på riktigt inte bestämma mig för röd eller svart. Helst vill jag testa båda. Sen får jag ju se om det sitter skönt och bra på mig, men först ska jag alltså bestämma färg. Just nu lite fördel svart…men rött är ju liksom rött och jag har ju mycket svart. Men å andra sidan så… Ja ni fattar. Jag återkommer när jag bestämt mig. Länk byxa.

Om ni tycker att det är konstigt att jag kan kolla på kläder när pappa ligger på sjukhuset så vill jag bara säga att jag tänker på honom precis hela tiden men för att inte bli helt knäpp så måste jag göra lite annat också. Ville bara lägga till det så ingen fnyser och rynkar på näsan. Kram på er ❤️

5 reaktioner på ”Sjuk, ledsen och vill bara rulla ihop mig i något skönt”

 1. Hej! Förstår din oro,jobbar på en akut strokeavdelning själv. Håller tummar för din pappa att det går i regress. En styrkekram till dig

 2. Tack kära kusin. Ja du vet ju hur det är och ja, det ytliga är ganska skönt emellanåt. Kramar! ❤️❤️

 3. Man måste fokusera på annat när livet är tufft. Ytligt och ”lättsmält” är en lindring i stunden. ❤❤ Kramar från kusinen!

 4. Såklart du ska göra andra saker, han finns med i tankarna dygnet runt oavsett det förstår jag.
  Ja jag jobbar hemifrån 4 dagar i veckan så jag köper gärna finare myskläder just nu.

  Vet du att det finns en Facebook sida där personer är köphjälp på Gekås? Beställde en klänning av en och betalde 30 kr köphjälp och frakt. Tips bara.

  Stor kram till dig och dina föräldrar ❤️

 5. Nej, jag tycker inte att det är ett dugg konstigt att du kollar på kläder fast det är som det är med din pappa just nu. Att försöka skingra tankarna för en stund, eller få iväg ett samarbete som måste iväg. Tråkigt att du behöver skriva en förklaring, men ja, det kan ju finnas någon som skriver något mindre snällt. Även om det mest bara verkar finnas gulliga läsare här. ☺️
  Sån otur att du blivit sjuk och inte kan hälsa på din pappa. Du får försöka kurera dig och vila så mycket du kan. Stor kram ♥️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *