Rastade nya tröjan på Vellingeblomman

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej vänner. Hur mår ni? Här är det ganska bra (förutom det med inflammationen i höftrumpan och ont av artrosen). Jag väntar just nu på att Thomas ska komma hem efter att ha åkt iväg i måndags morse. Imorgon(alltså torsdag) ska jag först iväg på ett möte och sen efter det ska jag möta upp min kompis Therese som jag inte träffat på fyra år tror jag det är. Jisses så tiden rusar! Det ska bli så himla kul!

Efter en sommar där det inte hänt så mycket så vill jag fylla hösten med lite fler saker som att träffa vänner, både här nere och åka upp till Stockholm och träffa de jag har där. Gå ut och fika eller äta, mysa hemma, hitta på saker med barnen, åka hem till mamma och pappa såklart. Såna saker. En utlandsresa vore ju också underbart, men det får vänta för det har jag helt enkelt inte råd med nu. Men att hitta på saker hemma i Sverige är också värdefullt. Det ska bli en bra höst.

En grej vi gjorde i helgen när barnen var här var att jag och Thomas tog med Malin och hennes kompis (tillika granne) Julia till Vellingeblomman. Storebrorsan ville som de flesta 15 åringar hellre sova 😉 Men vi och 10 åringarna drog iväg för att kolla in Halloweenutställningen. Vi har varit där flera gånger, men i år hade de ändrat flera saker så det var kul. Klart värt ett besök om ni har vägarna neråt Vellinge (en bit utanför Malmö).

Jag tar de mindre spökiga bilderna i det här inlägget så får ni se de andra i nästa(de från utställningen alltså).

Buuu! Först det här spöket. Det blev en bekväm outfit denna söndag. Mjuka byxor, gympaskor och stickad tröja blev skönt.

Tröjan är ny och väldigt skön. Tanken är att ha den till mina ”skinn”tajts nu i höst och vinter. Eller bara till jeans.

Vellingeblomman är en handelsträdgård där man kan köpa alla möjliga växter och de har även en stor stoor avdelning med inredning där allehanda märkesvaror för kök och dekoration samsas. Jag tog dock inga bilder på det den här gången. Det blir nog en tur dit igen innan jul så det får bli såna bilder då istället. Nu tog jag mest några utomhus och på utställningen.

Alla bilder fick tas på typ 2 sekunder om man inte ville ha med andra människor i bakgrunden. Söndag och fint väder = mycket folk.

De här två tjejerna fick gå för sig själva på både Halloweenutställningen och sen på resten av området. De avverkade allt väldigt snabbt och blev självklart inte ett dugg rädda inne på utställningen. När jag och Thomas gick omkring ute i trädgården hittade vi dem här 😀

Eiffeltornet i miniversion överväxt av murgröna.

Mussepiggväskan kanske inte är elegantast i världen, men jag gillar den. Nu har jag dock haft den väldigt mycket så det är väl dags att byta den ett tag. Jag brukar byta mellan mina favoriter. Och självklart önskar jag mig alltid nya. Just nu står en väska från Zara på önskelistan för 51 årsdagen 🙂

Här är produktbilden på tröjan. Som ni ser är den strukturstickad med sköldpaddsfärgade knappar på sidorna. Tröjan finns i svart, grönt och lila. Jag har storlek 50/52 i min. Tröjan töjer sig en del när man använder den så ta absolut inte större än du brukar. Länk stickad tröja

Tröjan är i bomull och akryl så den sticks inte det minsta lilla överhuvudtaget.

Det var några bilder från min söndag. Nu ska jag ta mig en kopp te innan Thomas väl ringer och vill bli hämtad vid midnatt ungefär. Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *