Pippi på läppstift

Som ni nog förstått har jag lite pippi på läppstift. Jag har ganska många, men jag är ändå alltid på jakt efter den perfekta färgen. Ofta handlar det om det perfekta röda läppstiftet. Det som inte är för torrt, inte för smetigt, som sitter länge, som har rätt röd nyans. Inte för gult och inte för blått. Det är många parametrar som ska stämma för att bara hittat ett rött läppstift. Det låter ju enkelt. Ett rött läppstift. Klart. Men nooo.

Jag har ju flera gånger skrivit om det där Les Chocholats från L’Orèal Paris. Men jag är ju som sagt alltid på jakt efter nästa, precis som med mascaror. På tal om mascaror så har jag fått en jag verkligen gillar som jag tänkte visa er. Men först ett rött läppstift jag beställt efter att jag hört mycket positivt om det. Nämligen ”Adrianna” från Indy Beauty – det veganska skönhetsmärket som influencern Therese Lindgren är upphovskvinnan bakom.

Adrianna. Det röda jag beställt. Det finns på olika apotek bland annat, samt på till exempel Lyko. Jag beställde från Kronans apotek där det är på kampanj nu. 159 kr i vanliga fall är inte heller så blodigt för ett läppstift. Så nu återstår att se om det funkar för mig.
Har ni något favoritläppstift? Märke? Färg?
Kram!

4 reaktioner på ”Pippi på läppstift”

  1. Jag ska få det läppstiftet du alltid tipsar om imorgon, ska bli kul att ha det och testa på lördag 😊 Annars älskar jag CAIA läppstift!

  2. Har svårt med läppstift.. För mörka nyanser ser bedrövligt ut på mig med mina smala läppar, för ljust och jag ser ut som ett lik. Nude t ex passar jag inte i. Så jag brukar bara ha lite läppglans eller måla med en neutral läppenna som ligger rätt nära min egen färg. Lite trist faktiskt.. Förr hade jag massor med läppstift dock. Men riktigt rött har jag aldrig kunnat bära tyvärr.

  3. Jag älskar Armanis läppstift, så dyra men har perfekt konsistens. Önskar mig alltid Rouge d’Armani i färgen 401 när någon frågar vad de ska skicka från Sverige.

  4. Jag köpte Maybellines Superstay Matte Ink, färg nr 20. Oh My God – den sitter heeeeela dagen utan problem! Älskar! Mer som en läppglans när man målar på den men torkar snabbt och sen sitter den där. 👌💄💋

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *