På plats i Stockholm

Godkväll vänner. Jag hoppas att ni har en fin fredagskväll. Jag själv ligger just nu i mitt lilla hotellrum och kollar tv. Jag tog tåget till Stockholm i morse och var uppe vid 14 tiden.

När jag åker tåg ser jag till att ha en huvtröja antingen på mig, eller åtminstone med mig så jag kan ta på den. För det är så himla skönt att kunna avgränsa sig lite inuti huvan. Jag sätter på hörlurarna, hittar nån spotifylista, drar ner huvan och slipper höra alla jobbiga ljud runt mig. Idag sov jag dessutom ett tag. Eftersom jag dessutom är förkyld och snorig så vaknade jag till några gånger av att jag snarkade, haha. Jag undrar hur mycket jag drog på innan jag själv vaknade. Men jag orkar faktiskt inte bry mig. Okej om jag sov och snarkade lite, jag var trött och jag känner dessutom inte människorna på tåget.

Jag hittade ett hotellrum för 650 kr. Det må vara litet och inga fönster, men det räcker för mig och det har dessutom badkar. Plus att frukosten imorgon är grym (har bott här med Thomas förut så jag vet att den är sådär stor och härlig).

Ikväll var det dessutom middag med en del av de som ska på Daisy Beauty. Jag vet inte hur många vi var men det är ett stort gäng. Det var superkul att träffa några av de härliga tjejerna jag känner sedan innan, och skoj att lära känna nya. Jag tog dock inga bilder, det får jag göra imorgon istället.

Jag gick efter maten när bland andra Linda-Marie och några andra skulle dra. Jag tog en Über tillbaka till hotellet för fy fan vad jag fick ont när jag gick dit. Det var SÅ mycket längre än jag trodde. Hotellet vi skulle äta på ligger på Birger Jarlsgatan och jag tänkte att det var vid Stureplan och dit är det inte så långt från mitt hotell vid Centralen. Men det ligger inte där utan mycket längre upp. Den gatan är svinlång kan jag berätta. Så jag grät lite på vägen för att det gjorde så ont. Så en uber för 95 kronor kändes som en vettig sak att lägga pengar på.
Och så köpte jag lite gott att ha till tvtittandet. Bland annat Pepsi Max rasperry. Jag var VÄLDIGT skeptisk för de flesta såna hybrider brukar vara svinäckliga. Men den här gillar jag. Passar väldigt bra till choklad så den satt fint till brownien där i påsen.

Självklart ska man utnyttja alla faciliteter så det blir ett bad nu innan det är dags att sova. Imorgon är det dags för Daisy Beauty Expo, sedan födelsedagsfirande av Miloo och sen möter jag upp Therese och hennes kille. Fullt upp med andra ord och jag ser fram emot dagen. Jag lär få trycka i mig ett gäng värktabletter först, men sen ska jag nog fixa att gå runt på mässan hela dagen.

Ha en fin lördag vänner.
Kram

10 reaktioner på ”På plats i Stockholm”

 1. Ja det är svårt att fatta hur lång om man inte gått på den. Känns som om den aldrig tar slut.
  Förstår att du vill flytta tillbaka, det är en underbar stad.

 2. Ja det är en tapet (på alla väggar) med fasader från Gamla stan.
  Vad kul att jag inspirerar dig att ha flera läppstift. Kommer absolut fler tips på det. Jag älskar läppstift!
  Nej jag har ingen primer, men borde ha det så det sitter ännu bättre och inte råkar ”blöda”.

 3. Ja det var så bra, men åkte hem tidigare pga megaförkyld och orkade inte mer.
  Att bada är så jäkla gött, det är en skatt att ha badkar på vintern 🙂

 4. Är det fondtapet med husfasader?
  Hoppas du har en rolig dag på Daisy Beauty !
  Det är du som inspirerat mig till att ha många läppstift! 😁Så gärna fler tips på det! Använder du någon läpprimer,?

 5. Ja, Birger Jarlsgatan är lååång. Passerar flera stadsdelar i älskade Stockholm. Vill flytta tillbaka efter 45 år i södra Sverige.

 6. Låter riktigt roligt! Njut av helgen!!!

  Och den Pepsin måste jag testa, för en gångs skull en hybrid som faktiskt låter drickbar, till skillnad från de flesta (alla) andra.

 7. Vilken härlig helg du har framför dig Louise! Ser fram emot att ”hänga med” (=hoppas på måånga bilder)! Kram Sara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *