Nu är det dags för midsommarklänningar

Nu är det snart midsommar och det är dags för klänningar tycker jag. Och eftersom jag hittat flera fina på Indiska så tänkte jag visa några nu. Eller en till att börja med, en får ju sprida ut sina provningsbilder över flera inlägg nu när jag inte är ute på provrundor speciellt ofta. Så jag börjar med en gul och rosa skapelse som jag tycker är himla fin. En söt midsommarklänning.

Den här omlotten kostar 499 kr och finns från storlek xs till xl. Själv har jag xl på mig.
Klänningen finns alltså på Indiska.
Omlotten är bara upptill så man behöver inte knyta själva kjoldelen för den är fast.
Den är alltså vadlång på mig som drar xl och är 165 hög.

Det var mitt första klänningstips inför midsommar, men fler kommer snart.
Kram på er

4 reaktioner på ”Nu är det dags för midsommarklänningar”

  1. Jättefin klänning och fin på dig! Jag följer din blogg men kommenterar sällan, du inspirerar mig ofta och jag är tacksam för att allt inte är så perfekt och tillrättalagt. Vi är olika och måste få vara det, hoppas du får en riktigt fin sommar på alla vis

  2. Måste också säga att du passar så in i he….e bra i gult. Inte många som hör det tycker jag. Det verkligen lyser om dig😊

  3. Underbar klänning, så bra du klär i gult! Glad midsommar till dig och kärleken! Var så mysigt med inlägget där du skriver om er kärlek, så härligt att läsa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *