Något att pryda bikinikroppen med

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Det är dags att köpa bikini nu. I alla fall om man vill ha lite att välja på, för de lär gå åt och sen när det är dags för stranden så står man där med lång näsa och letar bland alla överblivna s och xs när man är på jakt efter större storlekar. Så jag har själv slagit till på en ljus bikini. Jag kör oftast på svart och de senaste åren även blå-vit randigt, men nu ville jag ha en med ljus botten och jag hittade en fin på Lindex som går upp till e-kupa.

Jag kan ha 85f eller 90e vilket ger ett större utbud då bikinis och bh’ar ofta bara går upp till f-kupa. Ska man ha större än f så är det så mycket knepigare, och dyrare. Jag har ingen lust att ge över tusen spänn för en bikini såvida den inte är något alldeles extra. Och någon så speciell har jag inte sett.
Tyvärr har Lindex och Kappahl inte större än f-kupor, men man kan däremot hitta stora storlekar som inte kostar en smärre förmögenhet på Zalando. Även Asos har en del. Tyvärr tycker jag att Asos har ganska tacky modellbilder, men man får se bortom det.

Så här får ni några exempel på bikinisar jag kan tänka mig. De har ju baddräkter också, men jag föredrar bikinis såvida jag inte ska in på ett badhus, vattenland eller liknande där jag är mer aktiv och ett bröst lättare riskerar att hoppa ut.
Jag har bikinikropp, det har du också. Så länge du har en kropp kan du ha bikini. Eller vad man nu vill sola och bada i. Huvudsaken är att man inte låter klädsel, eller lite avsaknad på sådan i det här fallet, hindra dig från att njuta av sommar och sol 🙂

Lindex

20% på alla damkläder till och med idag söndag. Rabatten gäller även badkläder.
Länk till Lindex bikinis.

Den här har jag precis köpt. Innan rabatten såklart, attans!
Den finns även i svart. En klassiker!
Jag funderar på en sån här till de svarta bikinibrallorna jag redan har.
Men självklart finns det svarta underdelar också att köpa.

Kappahl

Kappahl har 25% på damkläder i helgen. Här är några bikinis från XLNT.

Blir det inte den från Linex så tror jag att det kan få bli en sån här. Jag vill ha en som inte är så stor och hög överallt.
Jag vet att inte alla gillar höga trosor så här är ett par mellanhöga.
Eller maxi för oss som tycker det är gött att täcka magen.
Den här vinröda ser riktigt fin ut. Jag har dock inte hunnit kolla in den i verkligheten.
Det är kul att det faktiskt finns lite annat än svart att välja på även om man nu råkar dra större storlekar än large eller d-kupa.
Den här gillar jag. Jag kan tänka mig att den här färgen passar de flesta hudtoner och hårfärger.

Zalando

Zalando har också bikini i större storlekar. Här är några exempel.

ASOS

Även Asos har stora storlekar så här kan man hitta en del fint.

Okej, det blev några svarta här för jag tycker ju att det är snyggt. Men flera av bikinisarna jag visat finns även i fler färger för er som inte tycker så mycket om svart som denna här.

Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *