Myspys och julstress

Hej på er vänner. Jag hoppas ni mår bra och inte har det alltför julstressigt. Nu med mindre firande kanske många tar det lugnare än ett vanligt år utan corona. Här är det både julmysigt och julstressigt. Tanken har varit att jag och Thomas ska ha föräldrarna här och fira lite jul hos oss för första gången. Nu vet jag inte riktigt om det blir så eller inte pga corona. Vi får se. Men jag har i alla fall hunnit pynta granen, ställt fram tomtar och fixat julmys.

Granen står så grön och grann i stugan…
I toppen har vi satt stjärnan från Georg Jensen som Thomas fick i födelsedagspresent av sina föräldrar i år.
Tomtar, lyktor och ljus ska det vara på julen.
Just nu sitter jag och kollar julfilm samt dricker saffranste medan Thomas nattar barnen. (Innan nattningen så hade jag sällskap i tedrickandet av min lilla tebuddy Malin. Te är liksom vår grej, speciellt som killarna inte alls fattat det goda med denna dryck)

Samtidigt i ett annat rum (fast fotat tidigare idag). Här är det allt annat än julmys. Här ser ut som fan helt enkelt. Detta trots att jag faktiskt röjt undan hälften av lådorna och säckarna. Men det är lite ont om förvaring här så först får jag rensa ut bland Thomas saker för att sen rensa bland mina för att få plats. Så lite och lite sen ska det väl snart vara undanröjt så man ser golvet. Men tanken är som sagt att här ska julafton firas. Vid vårt Blocket-inköpta bord och stolar där bordsskiva och iläggsskivorna är iväg för sprutning, men jag vet inte om och när de blir klara. Så hur det här ska gå med 9 dagar kvar till julafton återstår att se. OM det nu blir jul här eller hos mina föräldrar 🙂

Rensningen innebär bland annat att det blivit en flyttlåda med skor och några väskor att sälja, ett par säckar kläder och så kränger jag halva Thomas bohag (inte riktigt) och mina egna saker på Marketplace. Igår en bilbarnstol, imorgon en tvbänk, häromdagen en diskmaskin och en jäkla massa Lego. Och barnkläder and so on. Så det är minst sagt fullt upp.
Jag hinner inte bloppis just nu, men de här har jag lagt upp på Marketplace för 350 kr. Ett par oanvända skinnstövlar med stretch i skaftet. Stl 38. Om någon av er är sugen på stövlar så kostar de 350 kr tänker jag.

Nu mina fina ska jag se klart på filmen, och sen får jag se om jag tar tag i en flyttlåda till.
Kram på er!

8 reaktioner på ”Myspys och julstress”

 1. Varför ”sälj aldrig Lego”? värda till vad? man kan varken köpa ett hus, en bil eller lägenhet för gamla Lego, kommer hela tiden nya, ingen vill ha gamla … från 60 talet.

 2. Hej. Det vet jag inte. Vi kommer inte fira med Thomas föräldrar utan bara med mina, såvida alla är friska. Hoppas du själv är frisk och får en god jul.

 3. Å vad härligt! Så mysigt att kunna få ta tag i ett hus och få så fria händer att fixa och göra iordning. Pojkvännen tycker nog det är underbart med en kvinna i huset, så är det bara, inget att skämmas för! Lycka till med allt pyssel!

 4. Håller med : sälj inte lego!
  Jättedyrt att köpa nytt. Roar de flesta kids!
  Är typ det enda vi sparat i leksaksväg från de tre sönernas barndom! ❤️

 5. Åh vilken fin stjärna!! Och vad mysigt julpyntat ni har😍 ljus skapar verkligen en lugn stämning.

 6. Vilken jättefin julgran, så vackert pyntad! Låter a l l d e l e s för stressigt med att tömma detta rum, plus allt annat som ska göras, och sen ha jul hos er med båda föräldrarna. Oj kör inte totalt slut på dig för då blir det ändå ingen god jul. Jobba på i lagom takt och fira sen jul hos dina föräldrar där du kan koppla av och njuta. Ja så tänker jag efter att ha läst ditt inlägg.

 7. Ett råd är: Sälj ALDRIG Lego!!!!!Är det några leksaker som är värda att samla på så är det dessa. Alla kan leka med dem (man blir aldrig för gammal) och det kostar en förmögenhet att köpa nytt. Klossarna från 60-talet passar fortfarande med de nya bitarna. SPARA!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *