Myskväll och ny klänning

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

I eftermiddags drog Thomas iväg till Shanghai så jag är solo hemma ett par dagar. Så ikväll tog jag fram lite ost och chorizos och hällde upp ett glas vin samtidigt som jag kikade på Parlamentet. Godsakerna var bra, programmet sög så jag slog över och kollar nu på Alla mot alla istället.

Jag älskar frågesport och längtar tills man kan samla ett gäng vänner och spela. Så det går alltså ingen nöd på mig, men det är allt trist att gå upp och lägga mig i en tom säng. Fördelen är inget snark så jag behöver inte gå ut i soffan och lägga mig, men då vet jag ju att han ÄR där liksom. Nu är jag ensam. Men men, han kommer på torsdag så det är ju inte någon lång tid vi snackar om.

Igår däremot var vi båda hemma på kvällen och vi stack ut en snabb sväng i trädgården för att fota en klänning. Alltså, vad är det för jäkla arktiskt väder som ligger fast över Sverige just nu? Okej att vi inte har snö här i Bunkeflo, men det är fan inte varmt alltså. Kan vi få tio grader till tack?

Den här klänningen i modell Tessan har jag köpt år från år. Här i svart med vita prickar.
Länk klänning här.

Jag har storlek 48/50 i den här.

Jag gillar överlag klänningsmodeller som är inskurna under bysten och som sen släpper från höfterna.

Nu ska jag dricka upp mitt vin och kanske kolla lite Disney innan jag lägger mig. Vi började på Råttatouille häromdagen men såg inte klart så den tar jag nog upp.
Stor kram ❤️

4 reaktioner på ”Myskväll och ny klänning”

  1. Hej! Vill bara säga att jag tycker himla mycket om din blogg. Den är mänsklig och härlig. Tack! 🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *