Mysklädd i sweatshirtklänning

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Helg och det innebär mjuka sköna kläder för mig. Om man ska vara hemma då vill säga. Ska jag på galej är det en annan sak. Men sen jag flyttade till Malmö är det inte så mycket galej utan mer hemmamys. Så därför har jag en och annan (tre eller fyra) hoodieklänning. Den perfekta kombon av klänning och hoodie med mysbrallor. Man får myset men är lite mer klädd liksom.

På bilderna här har jag skinntajts under men annars kommer jag att ha strumpbyxor. Typ kalasbyxor (strumpbyxor i bomull)då för de är skönare än nylon tycker jag. Sen vill jag ha nylon när jag ska vara lite mer finklädd, men det är ju en annan femma.

Den här har volang och är vid i modellen så den sitter inte åt någonstans. Gött! Just nu kostar den dessutom bara 199 kr (annars 499 kr). Länk huvklänning.

Jag har storlek 50/52 på mig. Sweatshirtklänningen finns i 5 färger (är själv sugen på en gråmelerad också) från stl 34/36 till 62/64.
Ja det är lite varmare med ”plast”tajts än vanliga i bomull, men det säger ju sig självt. Dock gillar jag dessa som jag köpte förra året. Faktum är att jag beställde ett par till efter att ha fått hem dem första. Länk till skinntajtsen har ni här. Också de är med rabatt just nu. Jag har storlek 50/52.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *