Lite om bloggen som försvann och återuppstod

Bild från min födelsedag när bloggen var borta.

Hej kära ni. Jag vet inte om ni kommer ihåg det, men i höstas annonserade jag att jag skulle ha en bloppis snart. Så jag och Thomas tog bilder och sådär. Dagen efter(1 november) skulle jag lägga upp allt i bloggen, men vad hände? Jo det var då något jävla rövhål(förlåt, men jag är fortfarande så arg och bitter över hur någon kunde sabotera och radera tio års arbete bara sådär) hade tagit bort hela min blogg. Bara puts väck! Och inga backups fann heller sades det. Sen kanske det fanns ändå om jag var snäll, sen skulle jag betala en massa trots att det var sagt att det inte kostade något.

Så höll det på ända tills jag insåg att nej jag kan inte fortsätta att böna och be, det är bara att spotta i nävarna och börja om från början. Så hela mitt arkiv är borta. Ibland tänker jag att jag ska kolla vad som hände vid den här tiden för ett år sen, bloggen har ju varit lite av en dagbok också. Men så kommer jag på att nej just det, det går ju inte för allt jag har skrivit fram till oktober 2019 är ju borta. Surt inte bara rent arbetsmässigt, utan också för de som är nya och vill kika bakåt. Och samarbetspartners. De tror kanske att bloggen bara är ett par månader gammal.
Jag har tyvärr inga bevis på vem det är som raderade hela min blogg. Jag ringde till och med polisen för att prata om egenmäktigt förfarande, men det enda hon pratade om var bankkort. Så ingen hjälp där alltså. Det finns inte så många det kan vara och jag vet ju vad jag tror, men jag har alltså inga bevis.

Usch, jag blir så arg och ledsen när jag tänker på det här. För nu i vår är det tio år sen jag startade bloggen. Det var i samband med min brors död, då ville jag ha något som var ytligt och handlade mest om kläder. För att leda bort tankarna kring hela händelsen, och sorgen. Så då startade jag Big ass fashion, som först hette Mulligt mode. Men det kändes bara fel. Så dök Big ass fashion upp i huvudet, det var inget jag planerat, det bara blev så för bloggen skapades på typ 20 minuter. Vad som helst kan ju vara big ass. En big ass watch (det är ju mest i Usa man använder big ass så ni får översätta i huvudet), big ass car, big ass house osv. Så jag tänkte att mode kan väl också vara big ass. Och så har har ett. Big ass alltså.

Från Big ass fashion till bara Louise Flinck? Hmm, kanske.

Ibland har jag tänkt göra som de flesta som bloggar, dvs att bara döpa den till mitt namn istället. Men så har det inte blivit för nu är det inarbetat liksom. Eller så ändrar jag. Kunde Alexandra Nilsson gå från Kissie till sitt eget namn så kan ju jag. Louise Flinck. Som i kyrkböckerna blivit fel och står som Flink istället. Så jäkla irriterade! Jag och hela min släkt har stavat med ck sen flera generationer tillbaka (jag tror att Flinck kom till som ett soldatnamn då män döptes om till Rask, Snygg, Modig, Stark osv. En kul sak är att pappa som jobbat som målare hade en kollega som hette Rask. Flinck och Rask alltså, fatta att det gick undan! haha)

Okej, det här inlägget kom till väldigt spontant när jag bara skulle skriva en introduktion till min bloppis så jag tänkte ta upp igen. Jag har lagt in bilder och så. Sen drog texten iväg och, tja…Det blir så för mig ibland. Jag vet att jag förlorade läsare när bloggen försvann. De som tittade in dag efter dag för att kolla, och som inte har Instagram där jag kunde uppdatera lite, tröttnade ju efter ett tag och försvann. Det fattar jag ju. Det är dock himla trist. Men jag hoppas att ni som hängt kvar vill fortsätta, och att de som försvann hittar hit igen. Och att ni tycker det är kul att läsa om att jag faktiskt hittat kärleken istället för att beklaga mig över att jag är singel som det var under många år. Igenkänning för många andra eviga singlar, det vet jag, men å andra sidan kanske det kan ge hopp också 🙂 Kunde mitt grodpussande resultera i en prins, så kan det banne mig bli så för andra.

❤️❤️❤️ Stor kram till er och ha en fin fredag ❤️❤️❤️

7 reaktioner på ”Lite om bloggen som försvann och återuppstod”

 1. Hej Louise

  Jag har ett tips till dig angående din försvunna blogg. Det finns något som heter waybackmachine, ett webbarkiv, där kanske du kan hitta delar av din blogg. Jag är inte så tekniskt kunnig själv och är lite osäker på hur waybackmachine funkar, här är en länk med din blogg inskriven. Jag hoppas det kan vara till lite hjälp för dig. https://web.archive.org/web/2019*/Big%20ass%20fashion
  Lycka till 🙂

 2. Här är en läsare som finns kvar. Visserligen har jag inte läst så länge som i tio års tid – men jag uthärdade den tiden då din blogg låg helt nere, och det var trista tider det. ☹️

  Förstår verkligen din ilska/frustration/irritation etc över hur någon kunde radera hela bloggen, den människan skulle man velat haft ett snack med… För j*vligt rent ut sagt.

  Men nu hoppas jag att det ska rulla på som vanligt utan några j*vlar som förstör, den här bloggen är ju en av mina absoluta favoriter! Jag läser här varje dag!!!

 3. anna Svensson Crona

  har inte kommenterat på evigheter, men läser det gör jag. och kommer fortsätta med.
  Gillar din blogg jättemycket.

  kram den Anna du inspirerade att börja träna. ja det går upp o ner men tränar gör jag

 4. Så tråkigt med alla inlägg som försvunnit. Allt ditt arbete och allt vi har gjort tillsammans som hade varit kul att se tillbaka på. 😔

  Det nya blir awesome för att du är ju awesome! ❤❤❤

 5. Bokstaven C kan du säkert lägga till hos Folkbokföringen..vi ändrade från K till Q i Blomqvist. Stökigt när man reser, att stava på annat sätt än i passet med tanke på flygbiljetter och annat som är väldigt noga att blir 100% rätt.

 6. Det kanske fanns en mening med att börja om nu, när livet känns himla fint och bra. Att inte titta tillbaka på ett antal år när du kände dig nere. (Fast jag blir själv nästan gråtfärdig när jag tänker på att saker försvinner utan att man har kontroll på det, så jag tror mig veta hur du känner…) Är iallafall glad att du verkar må så bra. Det strålar om dig! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *