Klänning för stranden, sängen, jobbet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Godkväll mina fina. Jag hoppas allt är fint med er. Själv är jag helt jäkla slut som artist ikväll. Så. Himla. Trött. Det blir att skriva lite till er, kolla lite till på tv och sen stupa i säng efter några intensiva dagar. Sen gör väl atrossmärtan sitt till att jag är så väldigt trött just nu. Imorgon blir det att ringa rehab för att få till en träff med en fysioterapeut och remiss till ortoped. En sköterska från vårdcentralen ringde mig idag och berättade att hon själv lider av artros och fått bra hjälp där. Jag blev glad över hennes ord då de ger mig hopp om att må bättre 🙂 Det är väl min status just nu.

Jag lovade ju klädtips häromdagen så det tänker jag hålla och visa en klänning. En att ha på stranden eller bara till vardags. Eller sova i för den delen. Jag tänker att den kommer bli en slänga på mig klänning till vardags här hemma.

Den. här funkar såklart även på stan för en fika, på jobbet eller var som helst. Gärna med jeansjacka till. Länk klänning.

Just nu är klänningen nedsatt och kostar bara 134 kronor. Tyvärr har ju Cellbes systemet med att deras eget märke kostar mer ju större storleken är, men i det här fallet är det ändå inte dyrt. Jag har stl 50/52 och den kostar 149 kr.

Jag har som ni ser vita sneakers till, men bruna sandaler vore ett annat val för mig. Som de i collaget, och gärna väskan också.

Det var dagens tips, nu är det sovdags för mig. Nattinatt vänner.

3 reaktioner på ”Klänning för stranden, sängen, jobbet”

  1. Hejsan. Jag tycker att den är normal/något rymlig. Tog min vanliga storlek och den blev bra. Ha en fin onsdag 😊

  2. Hej! Jättefin klänning tänkte beställa en,hur är den i storleken?
    Hälsningar Marie-Louise 😃

  3. Josefine kusin

    Jättefin klänning, jag beställde just en likadan! 😁 Hoppas du får hjälp med artrosen!

    Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *