Jeans, hoodie och vacker natur

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och H&M

Hej på er mina fina. Hur mår ni? Friska och krya hoppas jag. För egen del är jag frisk och Thomas också vilket är skönt. Vi håller oss mest för oss själva och pysslar mycket i trädgården och sånt. Och så tar vi oss en cykeltur ibland. Bor man nära vacker natur ska man ju ta tillvara på det så här kommer några naturbilder till. Med mig. Jag hoppas att ni inte tröttnar 🙂

På med hoodie, keps, fleece och så iväg.
Okej, upp på bordet det blir en bra bild tyckte han.
Ehm..ok…smidig som en älg men upp kom jag.
Inte. högt men jag var lite rädd att jag skulle bryta av några brädor på bordet. Det höll.
Jeans från Cellbes (länk här) och rosa hoodie från HM (länk här).
En storlek större hade nog inte varit fel, men de är riktigt stretchiga och sköna.
Öresund, havsängar, buskar och natur.

Det var det för ikväll. Jag tänkte skriva om lite reor härnäst, för det är ju rea i de flesta butiker (jag kollar online) och det är ju väldigt mycket att sortera bland, men jag tänkte visa det jag personligen fastnat för och kan tänka mig att fynda, eller sånt jag redan har och som nu är på rea.

Kram!

10 reaktioner på ”Jeans, hoodie och vacker natur”

  1. Susanne Gustavsson

    Vilka fina bilder, ni är verkligen superfina ihop – du och han ser så glada ut <3

  2. Tack så mycket 🙂 Ja det är sant så de blir nog bra. Hoodien är jätteskön, hoppas du blir nöjd med din också 🙂

  3. Tack snälla du 🙂 Och ja klänningar och festkläder är ju roligast, men jeans och hoodie är ju sånt man har närsom liksom.

  4. Åh vad fin och fräsch du ser ut… och jättefina kläder också. Sitter ju som en smäck på dig…

  5. Bra vardagskläder är underskattat, du är så snygg i dem på bilderna! Fint ljus på bilderna med 😃

  6. Jättefina bilder i kvälls-solen. Stretchjeans brukar ju töja sig bra, så var nöjd med att du inte valde större storlek!
    Hoodien ska jag köpa, tack för tips.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *