En såndär blank dag

Hej kära ni. Jag hoppas att ni har en fin lördag och snart söndag. Jag tänkte att jag skulle skriva ett glatt och peppigt inlägg nu, sen tänkte jag att nej det blir ett om kläder, sen tänkte jag att nej om hudvård. Men faktum är att det känns helt tomt i skallen just nu. Egentligen kan jag ju lika gärna låta bli att skriva något alls då, men samtidigt vill jag liksom säga hej till er. Visa att jag finns här, jag tänker på mina fina läsare och sådär. Jag lovar att återkomma med matigare innehåll imorgon, men just nu känner jag mig helt blank.

Bara för att det inte ska vara helt tomt här så får ni en bild från kvällens cykelrunda längs med havet.

Mer pepp och glatt humör imorgon utlovas.
Kram på er!

1 reaktion på ”En såndär blank dag”

  1. 💛 Ta dig tid för sorgearbete och eftertanke… Vi som följer dig vet ju att du är snart tillbaka och kör för fullt med allt roligt du fyller bloggen med! 🤗
    Glöm inte att fjärilar är hälsningar från andra sidan som vill se hur vi har det och mår!! 🦋
    Ha en fortsatt fin helg! Kramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *