Boost av mitt kassa hår plus tid för bloppis

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds

Godkväll kära ni. Jag hoppas allt är väl? Idag har jag varit inne i stan en liten sväng. Först till doktorn, sen hämta paket och sen gick jag bort till min lägenhet några timmar innan jag åkte tillbaka till Bunkeflostrand. Självklart regnade det när jag var ute och promenderade mellan mina olika mål, men faktiskt – så länge det är varmt ute gör det mig inte ett dugg med regn. Allra helst inte om jag dessutom inte fixat till håret. Och det mina vänner, det har inte hänt så ofta de senaste två månaderna 😛
Det är ganska mycket med flit att jag helt enkelt bara tvättar håret och sen får det torka bäst det vill och kan. För mitt hår gör mig ledsen. Det har blivit skitkonstigt det senaste året genom att ha blivit supertorrt, ännu lockigare (förutom luggen och lite överhår som av någon anledning inte lockar sig alls så det ser himla knepigt ut) och liksom inte velat växa ut på längden även om jag ser att jag har en megasuperduper utväxt.

Faktum är att jag inte varit hos frisören sen början av november. Jag har hackat lite själv då och då när paniken blivit för stor.

Ni ser ju utväxen….Inget blekande sen då i november för att låta håret bli lite gladare.

När jag ser gamla bilder så är håret så himla mycket finare och det känns supertrist att det bara dummar sig nu. Men faktum är att det finns ljus i tunneln nu. Jag har kört med priorin en månad nu och jag tycker faktiskt att håret blir tjockare och känns friskare. Det är fortfarande torrt och risigt i längderna, men in mot botten känns det helt annorlunda. Det står att man ska hålla på i 90 dagar så jag kommer att göra det. Funkar det så är det värt det. Lite som med xlash, det är meck men det blir bra sen.

Jag är inte sponsrad a la Pernilla W, utan köper dessa kapslar precis som vem som helst och ja, jag tycker att de funkar. Det KAN vara inbillning, men nä, jag tror inte det utan att det är på riktigt.
Länk till Priorin här.

Det här med mitt hår var ett sidospår egentligen, för det jag skulle skriva egentligen var att jag håller på med ett bloppisinlägg och att jag tänkt att det ska komma upp kl 17 imorgon. Så ställ klockan om ni är sugna på klänningar (det har jag mest av), byxdressar, skor och nån topp.

Kram på er

4 reaktioner på ”Boost av mitt kassa hår plus tid för bloppis”

  1. Det funkar MEN när Du slutar tappar Du massor av hår, detta har jag fått erfara 😔

  2. Ja jag kommer att fortsätta med priorin, och jag tycker som sagt att jag redan märker skillnad 🙂 Ajdå, då ska jag sluta med Batiste för det har jag haft. Balsammetoden med enbart balsam nån gång i veckan fixar jag nog inte ändå, men vet att en del gilalr det. Men jag vill kunna tvätta ordentligt.

  3. Priorin funkar verkligen! Men det tar typ minst 3 mån innan man märker skillnad. Balsammetoden fungerade inte alls för mig. Batiste torrschampoo är inte bra heller då håret går av av det, om du använder det ^^.

  4. Jag måste passa på att tipsa om CGM (Curly Girl Methode). Mitt hår har inte kunnat växa ordenligt förut, gått av helt enkelt, helt risigt. Men nu kör jag på CGM som bland annat innebär att ta bort alla silikoner och parabener, tvätta med balsam istället för schampo en del gånger, att skydda håret med silkörngott, att ha vårdande balsam kvar i, och hjälpa lockarna locka sig. Och slutade färga och bleka håret, har lärt mig gilla min ljusbruna. Och håret är så glansigt och lockigt, helt sjukt… Ville bara tipsa om du inte läst. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *