Har provat klänning, kofta och kappa

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Godkväll, eller godmorgon när ni nu läser. Klockan är kvart över tio på kvällen nu när jag skriver. Jag sitter och kollar ”The Greatest Showman” på tv samtidigt som jag skriver lite till er. För jag tänkte visa en klänning jag provade på Lindex häromdagen. På Emporia har de stängt av provrummen, men på Limhamn går det bra att testa. Tyvärr är ljuset i hytterna helt värdelöst att ta foton i, men man tager vad man får nu när det är som det är med Corona.

Jag passade på att prova flera plagg, och två av de jag tyckte allra mest om var en kofta och en randig klänning.

Den här vita klänningen med marinblå ränder och guldknappar kändes superbra på. Trots att jag definitivt inte hade hålla-in trosor, utan ett par väldans stretchiga bomullstrosor så putar ändå inte magen ut i den här.

Över klänningen drog jag på en oversize jeanskappa.

Den här går till storlek xl och som synes rak och oversized. Länk deminkappa.

Tanken var inte alls att prova kläder för jag trodde ju inte att man fick det, jag skulle bara byta stl på bikinitrosor, men jag fiskade med mig flera plagg in i provhytten. Faktum är att jag har beställt den här idag när Lindex har 20%. Nu är den inte farligt dyr ändå med sina 299 kr. Den är i stadig trikå som gör att den inte smiter åt kring valkar och mage. Går upp till stl xxl.

Jag kan rekommendera den här om ni söker en fräsch vardagsklänning som man känner sig fin i. Jag kommer ha vita sneakers till, eller bruna sandaler skulle jag tro. Eller kanske guldsandaler.
Länk klänning.

Och så koftan. En krämvit hålstickad sak som är perfekt som jacka i sommar. När det är lagom varmt då.

Koftan finns också från xs-xxl. Länk kofta.

Jag vet att en del blir lite irriterade när jag tipsar om saker som är till rabatt, men sent på kvällen, dock skrev jag om Lindex rabatt redan i bikini-inlägget tidigare. Och man KAN ju shoppa även när det inte är rabatt. Det gjorde jag själv med den blommiga bikinin 🙂 Därav tips även om rabatter och erbjudanden hinner gå ut. Och de här plaggen gillar jag oavsett.
Stor kram och ha en fin måndag!

4 reaktioner på ”Har provat klänning, kofta och kappa”

  1. Hej Ebba. Jag tycker att den är snygg, fast hade kanske velat ha lite mer insvängd. Men det är ju tycke och smak. Tyget är lite tunnare jeansigt liksom så den är inte stel. Jag testade xl.

  2. Hej! Blir lite sugen på jeanskappan. Vad tyckte du om den? Kändes tyget schysst? Vilken storlek provade du?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *