Tillfällig fembarnsmorsa

Hej mina fina. Jag hoppas allt är fint med er? Det har ju varit lite radiotystnad här några dagar nu och det är för att Thomas barn är här. De kom i söndags och åker idag och då blir det sällan att jag sätter mig ner och skriver. Men nu är Thomas ute med dem så jag passar på.

I söndags firade vi Malin som fyllt 9 år med en hel drös paket (vi räknade till 23 st som jag satt och slog in på natten innan de kom), sen äta ute och efter det hem och äta tårta och öppna resten av paketen innan vi slängde oss i soffan och kollade en film.

Sen igår blev det fullt hus här då Oscar hade två kompisar här och Malin en. Eftersom alla kommer från det lilla samhället där barnen bor med sin mamma så blev det övernattning för hela gänget. Och det minns man ju hur det var att sova över hos kompisar. Spännande och ibland kanske lite jobbigt med hemlängtan. Men det gick jättebra, och då syftar jag såklart på nioåringarna. Killarna går i sjuan så där är det nemas problemas.

Till middag körde jag på kycklinggratäng med pasta till vilket blev uppskattat av hela bunten. Och nu ska vi snart skjutsa flickorna – Malin till mamman och kompisen till hennes familj. Killarna har redan åkt på sitt håll. Full rulle med andra ord. Så därför har jag legat lågt här. En stor eloge till er som har fler än tre barn och som fixar det varje dag ❤️ (till andra föräldrar också såklart, men nu tänker jag på de som har många barn som ska ha mat, kärlek, läsas läxor, fixas kläder, städa och allt annat).

Jag har sagt det förut, men alltså – vilket annorlunda liv det här är mot det jag levde i Stockholm. Jag saknar väl inte singellivet direkt för jag vill ju vara med Thomas, men Stockholm som stad saknar jag däremot jättemycket. Den finns i mitt hjärta så jag måste snart ta mig en tur upp till stan känner jag. Träffa vänner och kanske några möten med samarbetspartners. Det får nog bli i mars när alla sportlov är över tror jag bestämt 🙂

Nu ska jag ta och fota några produkter som jag beställt hem för att motverka torrheten som attackerat mig. Kroppen är snustorr, händerna ännu torrare och snackar vi ansiktet är det som gammalt pergamentpapper typ. Till och med öronsnibbarna är torrfnasiga. Så nu har det klickats hem återfuktande krämer och masker så att främst ansiktet ska få slörpa i sig fukt. Jag återkommer med detta när jag fotat.

Kram på er! ❤️

1 reaktion på ”Tillfällig fembarnsmorsa”

  1. Jag förstår precis, har tre egna barn inom 5 år och hade 2 dagbarn så jag förstår precis vad du menar och säkert tuffare om man inte har egna barn.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *