Ställ frågor till mig

Hej på er kära läsare.

Nu var det minst sagt längesen jag hade en frågestund här i bloggen. Det brukar komma frågor om styling och annat mer privat till min mail. Och även här i bloggens kommentarsfält frågas det. Och det är så jäkla roligt. Dock glömmer jag ibland att svara via mailen. Ni vet när man kollar snabbt via mobilen och tänker att det där ska jag svara på när jag sitter vid datorn och har riktigt tangentbord. Och så glömmer man det. Jag gör det i alla fall. Dumt. Så jag tänkte ta en liten uppsamling här om ni har några frågor.

Om det handlar om styling, barn, vikt, träning, dejting eller vad som så shoot. Det jag inte svarar på är hur mycket jag väger. Jag vet inte varför, men det är bara något jag inte har lust med. Jag skriver ju annars ut storlekar på kläder osv. Inte för att det är så kul att skriva byx-storlek till exempel, men det är så det är just nu. Men vikten, njäe. För privat. Men gärna om mode, skönhet och sådant bloggen främst koncentrerar sig på.

Så ni som har frågor, välkomna att ställa dem. Kom igen nu, för det blir så genant om jag sitter och tror att ni undrar saker, och så gör ni inte det ;P

Kram! /Louise

 

Kolla mer

19 comments

 1. Vad kul med frågestund!
  Hm….då undrar jag vilket område i Stockholm du bör på?
  Sen undrar jag även om du alltid varit modeintresserad

  Ha en skön helg!

 2. Jag skulle gärna vilja veta följande… Vilken typ av man brukar du falla för?
  Hur ska en drömdejt se ut?
  Vilket är ditt favoritresemal? Drömjobb?

 3. Hej Louise! Jag undrar ifall du skulle kunna tänka dig att flytta norrut? Här finns många bra och fina ensamstående män och du skulle säkert hitta något vettigt att syssla med, så idèrik och kreativ som du är! Vi behöver nytänk i norrland och det är mycket billigare att bo här!

 4. Hej! Har förstått att du nätdejtar… Hur ofta blir det dejt IRL? Och varför tror du själv att du inte hittat den rätta?

 5. & other stories dofter skulle vara kul om du kunde botanisera bland o tipsa om godaste, för oss som måste beställa…

 6. Hej! Jag snubblade in på din blogg och hjälp va du ser ung ut, så fräsch och vacker 🙂

  Undrar vilka produkter du använder i håret och hur du stylar det?

  Allt gott till dig 🙂

 7. När och varför började du plugga journalistik? Har du pluggat nått annat och varför? Är själv sugen men vågar inte när man ser hur marknaden ser ut. Är 36, och det känns svårt. =)
  Tack för en peppande blogg.

 8. Hur strukturerar du din garderob? Typ, brukar du lägga bort plagg säsongsvis? Har du lätt för att rensa eller är du en nostalgisk behåller-allt? 🙂

  Och vad är ditt bästa respektive sämsta köp i klädes- och i skoväg? (Jag förstår för mitt liv inte hur vissa plagg kan vara så fina i affären, men sen använder man de knappt…)

 9. Visst bor du i en andrahandslägenhet? Hur länge har du haft den och är du rädd att bli ”utkastad”? Flyttade själv 5 ggr på 10 månader när jag kom till Sthlm, bodde 5,5 år i andra hand i samma lägenhet innan jag köpte men hade mer eller mindre konstant ångest för brev på hallmattan eller samtal om uppsägning. 🙂

 10. Jag vill veta om du har tips på någon bra uppstramande kräm. Har rätt fin hy i övrigt, men halsen börjar redan bli skrynklig och jag gillar inte det det minsta!

 11. Hej!
  Tack för en bra blogg!
  Jag undrar om du vet om det finns mulliga manliga modeller? Har aldrig sett någon.
  Hur stort klädkonto hade du då du jobbade?
  Har du någon favoritbutik, vilken?
  Kan man få se mer hur du har det hemma? Lite hemmahos repotage 🙂

 12. Jag undrar hur du fick inspiration och särskilt motivation och träna så duktigt som du gjorde innan du blev sjuk. Jag vill själv börja träna och gå ner i vikt. Men mycket för att jag ska känna mig starkare o orka mer. Men jag hittar ingen motivation till det. Har du något bra tips?

 13. Hej Louise!
  Jag undrar om du skulle vilja börja med YouTube?
  Jag har skrivit detta förr till dig men upprepar för att jag gillar dig och din blogg. Du är så duktig och du har en bra nisch i bloggvärlden. Skulle du inte vilja ha sociala medier som heltidsjobb? Kram!

 14. Man läser ofta om så kallade Capsule Wardrobes där man har en liten men väl fungerande uppsättning kläder som kan kombineras. Men man ser aldrig några förslag på Capsule wardrobes för oss som kräver lite större storlekar. Eftersom jag gillar din klädsmak och flera gånger har hämtat inspiration från din blogg vid klädinköp så undrar jag hur din drömcapsule wardrobe skulle se ut. Jag är så less på att ha en garderob full med kläder som inte kan kombineras. Jag förstår om det skulle ta för lång tid för dig att svara på denna fråga men jag chansar ändå på att ställa frågan eftersom jag behöver hjälp och du har bra koll på utbudet i affärerna. Kram

 15. Hej!
  Följer din blogg o gillar den mycket.
  Har för mig att du en gång skrev att du skulle vilja bleka dina tänder ( kan ha fel). Undrar därför om du testat det och i så fall om det funkade.
  Kram o hoppas livet snart blir lite ljusare för dig , det är du värd.
  Ingmari

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.